Problem z Silnikiem 1,6 SR
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Ma gadane
Witam,
Nie będę sie rozpisywał, bo każdy miał inne przyczyny w nieprawidłowości silnika...
I tu moja prośba.
Każdy kto miał problemy z tym silnikiem proszę o kontakt pod numerem gg 1347124 ( nie wiem czy to nie łamię zasad regulaminu forum).
Ale problemy z tym samochodem już mnie doprowadzają do wykończenia.
Pozdrawiam wszystkich..
Nie będę sie rozpisywał, bo każdy miał inne przyczyny w nieprawidłowości silnika...
I tu moja prośba.
Każdy kto miał problemy z tym silnikiem proszę o kontakt pod numerem gg 1347124 ( nie wiem czy to nie łamię zasad regulaminu forum).
Ale problemy z tym samochodem już mnie doprowadzają do wykończenia.
Pozdrawiam wszystkich..
nie bardzo rozumiem - masz problem z silnikiem i zamiast podać co się dzieje wolisz żeby zainteresowani pisali do ciebie na gg?
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
-
- Ma gadane
Tak, bo tam składniej rozmowa wygląda.. a tu wszyscy napiszą i trzeba łączyć watki... Tak dla mnie prosciej..
viewtopic.php?t=41251" onclick="window.open(this.href);return false; poczytaj
-
- Ma gadane
czytałem i jakoś mojego problemu nie odnalazłem a tyle stron że głowa mała... dlatego wolę taki kontakt jak napisałem. Bo jak sie tu rozpisze to pobliski wpis juz byl, ale i tak się różni od mojego...
To że napiszesz o swoim problemie z autem służy wszystkim, bo kos tez może miał taką usterkę itp. i się akurat wypowie co mogło by ci pomóc. Natomiast z twoim podejściem do tematu wątpię że ktokolwiek ci pomoże.
-
- Ma gadane
Jeśłi znajdzie sie osoba która miała taki sam problem jak ja ( w co już mało wierzę) to opiszę to tutaj. Jestem początkującym kierowcą, ten Golfik to moje pierwsze auto i nie chce być egoistą, ale po odnalezieniu przyczyny napisze co sie dzialo i co było temu winne.