być może że i kierowniczkę będę miałmisiek pisze:no to spikniemy się tam
V VAG Meeting Bielawa 2013 6-7 Lipca 2013
- majster heniek
- Forumowy spamer :)
- Auto: Jest
- Silnik: też
Alfred_ok, no to składaj auto i zapraszamy.
jak zamierzasz robić dym - to się zastanowięmajster heniek pisze:tylko nie wiem czy zostanę wpuszczony
Grubsza impreza się widzę szykujemisiek pisze:no to spikniemy się tam
Rydzu pisze:Grubsza impreza się widzę szykuje
dobrze by byłomajster heniek pisze: być może że i kierowniczkę będę miał
...
No problem jest bo zamka nie mogę dostać, a grill chyba też do wymiany bo sie zaczep złamał :-\ a jak już to bym bez znaczka kupił.
Będzie pełną seria A co będę się wyróżniać na swój sposób jedynie co mogę z niego zrobić karetke
Będzie pełną seria A co będę się wyróżniać na swój sposób jedynie co mogę z niego zrobić karetke
- majster heniek
- Forumowy spamer :)
- Auto: Jest
- Silnik: też
bez tego się nie da życ jak dla mnie szczególnie przymisiek pisze:chyba z fajek
też tak myślałem , jestem tego żywym przykładem że jednak da się bez tego żyćmajster heniek pisze:bez tego się nie da życ jak dla mnie szczególnie przy
a swoją drogą to nie mogło by być już 5 -go lipca
...
Przyznam się nieoficjalnie że tego dnia my planujemy tam być i urządzić sobie jakąś nasiadówkę z naradą wojenną połączoną. Pewnie będziemy palić fajkę pokoju w komitecie organizacyjnym i pić ognistą wodę. Potem udamy się do naszych wigwamów aby wraz z brzaskiem poranka ochoczo zabrać się do pracy i przygotować dla wszystkich wspaniałą imprezę.misiek pisze:to nie mogło by być już 5 -go lipca
Re: V VAG Meeting Bielawa 2013 6-7 Lipca 2013
Pięknie to ująłeśRydzu pisze:
Przyznam się nieoficjalnie że tego dnia my planujemy tam być i urządzić sobie jakąś nasiadówkę z naradą wojenną połączoną. Pewnie będziemy palić fajkę pokoju w komitecie organizacyjnym i pić ognistą wodę. Potem udamy się do naszych wigwamów aby wraz z brzaskiem poranka ochoczo zabrać się do pracy i przygotować dla wszystkich wspaniałą imprezę.
Alfred_ok, musiałbym wtajemniczyć cię w arkana magii, dopisać do drużyny pierścienia lub ewentualnie...musisz się wkupić wodą utlenioną
Tak na serio - nic nie stoi na przeszkodzie żebyś przyjechał w piątek. Jak w sobotę rano okaże się że brakuje rąk do pracy, chętnie skorzystamy z pomocy. Ale żeby nie odstraszać, ekipa organizacyjna jest mocna i damy pewnie radę.
Tak na serio - nic nie stoi na przeszkodzie żebyś przyjechał w piątek. Jak w sobotę rano okaże się że brakuje rąk do pracy, chętnie skorzystamy z pomocy. Ale żeby nie odstraszać, ekipa organizacyjna jest mocna i damy pewnie radę.
Ciekawe Ciekaw
Wody utlenionej pod dostatkim, a jeszcze sa bandarze i kroplówki na kaca :D:D
Wody utlenionej pod dostatkim, a jeszcze sa bandarze i kroplówki na kaca :D:D
Kroplówka to tylko z glukozą.
Jeśli chodzi o tematy medyczne i żeby nie było SPAMu - w tej chwili staramy się ściągnąć na imprezę auto ze stacji krwiodawstwa. Przy okazji naszej zabawy można pomóc ofiarom wypadków i dołożyć małą kropelkę.
Nie obiecuję, ale postaramy się żeby w trakcie imprezy była możliwość oddania krwi.
Jeśli chodzi o tematy medyczne i żeby nie było SPAMu - w tej chwili staramy się ściągnąć na imprezę auto ze stacji krwiodawstwa. Przy okazji naszej zabawy można pomóc ofiarom wypadków i dołożyć małą kropelkę.
Nie obiecuję, ale postaramy się żeby w trakcie imprezy była możliwość oddania krwi.