Octavia 1 1.9 AXR dolozenie tempomatu
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Czy dokaldal ktos tempomat w silniku AXR?
W bloku 006 w okienku 3 nie ma informacji o stanie przyciskow manetki, jest tylko jakas informacja podana w %.
Wpisanie loginu 11463 nic nie zmienia.
Probowlaem dezaktywowac i po ponownej aktywacji nic sie nie zmienia.
Nigdzie w blokach nie widac informacji o stanie przyciskow manetki.
W bloku 006 w okienku 3 nie ma informacji o stanie przyciskow manetki, jest tylko jakas informacja podana w %.
Wpisanie loginu 11463 nic nie zmienia.
Probowlaem dezaktywowac i po ponownej aktywacji nic sie nie zmienia.
Nigdzie w blokach nie widac informacji o stanie przyciskow manetki.
w moim axr (modelowo 2006) sprawdzam to w bloku 22 okienko 2
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Mozesz podrzucic screena jak to wyglada w bloku 6 i 22 u Ciebie?
Dokladales czy juz miales tempomat bo nie wiem czy ten login jest poprawny dla tego silnika.
Dokladales czy juz miales tempomat bo nie wiem czy ten login jest poprawny dla tego silnika.
zrzutów nie mam ale.. w bloku 6 okienko 3 - mam %agrala pisze:Mozesz podrzucic screena jak to wyglada w bloku 6 i 22 u Ciebie?
w bloku 22 okienko 2 mam 000000 a jak włączę to 000011, sprzęgło 100011, set 001011 itd
dokładałem 11463agrala pisze:Dokladales czy juz miales tempomat bo nie wiem czy ten login jest poprawny dla tego silnika.
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
Login/kod 11463 jest poprawny.
Ostatnie okienko w grupie 006 masz 0.0 jak tempomat jest na Off, jak przesuniesz na On to bedzie 1.0.
Tam gdzie kończą się pomysły, ja zaczynam tworzyć
Mario83, to co dałeś w załączniku nie dotyczy AXR w polu 3 masz wartość w % i jest to "położenie pedału przyspieszania jazdy"
To co wkleilem to opis ktore zero od czego, jak nie masz tego w 006 to przechodzisz do grupy 022 i tam bedziejsz mial te zera i sobie wedlug tej rozpiski sprawdzisz. Tempomat to jest baaardzo proste, wrecz banalne urzadzenie i nie ma opcji zeby cos nie dzialalo;) A sprawdzenie co padlo to juz w ogole chwila roboty
Tam gdzie kończą się pomysły, ja zaczynam tworzyć
ja dzisiaj zakładałem tempomat w swoim MK4, też mam silnik AXR i po podłączeniu VAG'a w bloku 006 w okienku 3 też miałem %...w czwartym okienku jak włączałem tempomat na manetce to mi pojawiało się 1 a jak wyłączałem to 0 (tak jak pisał Mario83)...w 2 okienku miałem wartości prawidłowe: wciśnięte sprzęgło 1 0 0, wciśnięty hamulec 0 1 1...reszty nie sprawdzałem bo jak w trakcie jazdy bawiłem się tempomatem i działał to już nie drążyłem dalej grupy 022 w VAG'u...