To przeoczyłem, a Ty po co się wcinasz jak nie do Ciebie skierowany wątek ? Papuga jesteś Kolegi Fontas ? Ja przeżyję i gorsze posty, a Ty mnie nie ucz, od czego jest Forum, nie wypisuj mi tu o wolności słowa itd. Nie rozumiesz jednej rzeczy - jak ktoś ma powiedzmy porównanie do kilkunastu produktów, bo sam je testował, to taka opinia jest jakaś obiektywno/subiektywna a jak ktoś ma coś po raz pierwszy w życiu i jedyny póki co, to wpada 10 Userów i po kolei - ja mam to, a ja tamto, a ja jeszcze coś innego, oczywiście każdy zadowolony, a założyciel ma zamęt w głowie, bo pada 10 różnych, niekoniecznie celnych propozycji.
Podstawowa sprawa - jeżeli nie Ciebie tyczyło się moje pytanie, to po co się produkujesz i szukasz zaczepki ? Czym to tłumaczysz ? Wolnością słowa ? Po prostu nie odpowiadaj na pytanie, które nie skierowane było do Ciebie. To chyba jasne i proste.
Jaki Subwoofer polecacie do 300-400 zl
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Forum Master
- Kontakt:
Re: Jaki Subwoofer polecacie do 300-400 zl
Nie odpowiadaj na pytania, które nie są adresowane do Ciebie. Masz z tym problem ? Zdanie na temat czego wyraziłeś ? Mój pierwszy w życiu raz ? Nie będę dyskutował z "debilem, który sprowadza dyskusję do swojego poziomu".
-
- Mały gagatek
Re: Jaki Subwoofer polecacie do 300-400 zl
Nie odpowiadaj na pytania, które nie są adresowane do Ciebie.
Nie mów mi proszę co mam robić.
Masz z tym problem ?
Moja rada- zatrzymaj się na chwilę w woim życiu i zobacz z czym Ty masz problem. Rozumiem, że wylewasz swoją niewypowiedzianą złość na tego kogo masz pod ręką. Jednak to nie załatwi problemu Twojej złości.
Przepraszam ale nie rozumiem pytania. Czy możesz je rozwinąć, wyjaśnić?Zdanie na temat czego wyraziłeś ? Mój pierwszy w życiu raz ?
Sam sobie wystawiasz świadectwo tym co... i jak piszesz.Nie będę dyskutował z "debilem, który sprowadza dyskusję do swojego poziomu".