V MAX Diesli
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
V MAX Diesli
Też to jest bardzo dziwne. Albo:
- faktycznie była spora góra i do tego "z wiatrem"
- albo masz coś nie teges z licznikami że dużo zawyżają
- albo masz dobrze wzmocniony silnik o czym nie chcesz powiedzieć albo nie wiesz że tam serii nie ma.
- albo masz dobrze wzmocniony silnik o czym nie chcesz powiedzieć albo nie wiesz że tam serii nie ma.
https://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=538082&p=7130128#p7130128
Re: V MAX Diesli
Jak bym nie miał AGRa to bym się nie odzywał, jeździłem Octaviom z tym silnikiem i w serii więcej niż 205 to nawet z góry nie poleciała.
Co do obecnego auta to AXR po 250tys ma 112KM na kołach liczone bez normy na hamowni rototest i jakoś też 205 po po prostym to max. Więcej to może by wykręcił z góry ale nie oto chodzi.
Poza tym na trzecim zdjęciu jest jasny róg przy obudowie zegarów w aucie siedzą w obudowie, czarnej i jakiem cudem ma być jasna?
- inż. Mk2_marcin
- Golfista
Re: V MAX Diesli
Samochód na cegłach i robisz VmaxPiasek pisze:Też to jest bardzo dziwne. Albo:
- italiano_83
- V.I.P.
- Auto: Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA Turbobenzina
- Silnik: 1.4T
V MAX Diesli
Panowie zakończcie ten spam w temacie
vwtdi90 Sorry ale, nie ma bata żeby seryjny AGR czy ALH czy nawet ASV<AHF czy też AJM lub ASZ poleciał 220 km/h po prostej drodze
Nawet ARL 150 KM ma fabryczne 216 KM/h ... więc gdyby to był ARL to jeszcze mógł bym być skłonny uwierzyć..
A podpieram się możliwościami mojego auta mam 151KM przy 4200obr/min i do ponad 4600obr/min 140KM i wiem co się dzieje kiedy wskazówka mija 200km/h na prostej drodze.
vwtdi90 Sorry ale, nie ma bata żeby seryjny AGR czy ALH czy nawet ASV<AHF czy też AJM lub ASZ poleciał 220 km/h po prostej drodze
Nawet ARL 150 KM ma fabryczne 216 KM/h ... więc gdyby to był ARL to jeszcze mógł bym być skłonny uwierzyć..
A podpieram się możliwościami mojego auta mam 151KM przy 4200obr/min i do ponad 4600obr/min 140KM i wiem co się dzieje kiedy wskazówka mija 200km/h na prostej drodze.
V MAX Diesli
vwtdi90, aby uwiarygodnić osiągi wklej zdjęcie... z fotoradaru
https://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=538082&p=7130128#p7130128
- stefano189
- Gadatliwa bestia
V MAX Diesli
no fakt Jarek_NS, troszkę lipy jest z tym 3 zdjęciem na którym jest jasne tło, w górnym rogu. Chyba że ktoś ma daszek nad zegarami obciągniety beżową skórą
MK3 bon jovi TDI + FMIC + heble R32 + 280 mm rear + 216-tki + VKLR + kolektor SDI+ 051C + "11 mm"
WYNIK = --- PS / --- Nm
LINK do mojego mk3 --->> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=462883
Zapraszam --> https://www.facebook.com/asostefan" onclick="window.open(this.href);return false;
WYNIK = --- PS / --- Nm
LINK do mojego mk3 --->> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=462883
Zapraszam --> https://www.facebook.com/asostefan" onclick="window.open(this.href);return false;
- FisheR
- ...
- Kontakt:
V MAX Diesli
jasne tyle zdjec i roznych ujec przy 220km/h chyba ze sie jest kaskaderem a gdzie jest ten filmik chetnie zobacze
V MAX Diesli
nie wiem ale ma potencjał jak polece licznikowe to zrobie fote -auto jest w orginale 179 tys wtryski asv 60 tys i program dość fajny -jak go wgrałem to myslałem ze sprzeglo nie wyrabia tak obroty na 3 biegu jechaly - musze go z hamować i wtedy zobacze ile wypluje, ale na 100% ma ponad 140PSliteon0 pisze:odzim, no już nie gadaj że alh nawet podkręconym polecisz 220km/h, chyba że na kołkach go postawisz
- xxxGlaDxxx
- ...
V MAX Diesli
Miałem 1Z po programie na 118 koni, które od AGR prawie niczym się nie różni i chociażbym z przepaści jechał to więcej niż licznikowe 200km/h z maleńkim kawałkiem nie pojedzie. Nie uwierzę w te zdjęcia, ściema jak nic Nawet jakby miał dłubnięte i 250 koni to nie pojedzie więcej niż licznikowe 210 bo najzwyczajniej skrzynia i opór powietrza na to nie pozwoli.
V MAX Diesli
Panowie do ilu obr na 5 biegu kręci się ALH? Bo przy 195km/h mam ok 4200obr/min i czuć że auto jeszcze "ciągnie" dalej ale nie mam gdzie tego sprawdzić
ALH + 205 + CHIP 140KM/318Nm
V MAX Diesli
Octavia 1.9 TDi AGR ~ 300 000 km przelotu i v-max licznikowe 185, przy czym do 180 rozpędzał się bez problemu, później już prawie wcale.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
V MAX Diesli
no nareszcie bez bajeru ktos sie wypowiedział.
chyba kiedys pisalem ze poprzedni ahf licznikowe 205 lecial ale od 190 to trzeba sporo kilometrow by do tych 205 dobic. pewnie na navi to by bylo ze 195 a nie 205.
chyba kiedys pisalem ze poprzedni ahf licznikowe 205 lecial ale od 190 to trzeba sporo kilometrow by do tych 205 dobic. pewnie na navi to by bylo ze 195 a nie 205.
Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to
- herbu
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
V MAX Diesli
A co z kołami? Może mu nie trzymają serii, są zmienione i nawet przy niewielkiej zmianie mamy 5, a nawet 10% przekłamania. A to przy 220 km/h daje rzeczywiste niecałe 200.italiano_83 pisze:vwtdi90 Sorry ale, nie ma bata żeby seryjny AGR czy ALH czy nawet ASV<AHF czy też AJM lub ASZ poleciał 220 km/h po prostej drodze
Wracając do tematu:
mk2 1.6TDic, seryjna moc - V max. 140 km/h, bo się boję więcej, gdyż auto jest w trakcie remontu. Ale ma chęci do dalszego rozpędzania się, szczególnie, że jest ogołocony z wszystkiego oprócz fotela wewnątrz
Fabia SDI kombi V max na prostej minimalnie ponad 170 km/h