Ori grill
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
-
- Gadatliwa bestia
Ori grill
Witam, czy możliwe jest zamontowanie ori grilla do takiej maski (zaspawanej) , żeby to jakoś wyglądało, bez ingerencji w maske ?
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
-
- Gadatliwa bestia
Ori grill
Myślałem czy nie można gdzieś podciąc tego grilla nad znaczkiem żeby maska sie schowała tam, ale nie wiem czy tak można i czy to bedzie w ogóle jakoś wyglądało
-
- Gadatliwa bestia
Ori grill
No właśnie też tak myślę, że rewelacji to może nie byc a gril od golfa III GTI mógłby podejsc, czy to tez bedzie wiocha ?
- bananek1993
- Mały gagatek
Ori grill
Z tym grilem z mk3 to będzie coś w stylu jakbys do r32 zalozył 13 na kołpakach z TESCO i płomienie na masce albo podświetlane wentylki do 25th albo w 1.4 nakleił z tyłu na klape r36 lub nie wiem co jeszcze Ci przedstawić byś sobie to uświadomił
Ori grill
Moim zdaniem lepszy dobrej jakosci gril bez znaczka, niz kombinowany tylko po to zeby go miec.ewentualnie mozesz przykleic na maske w podobnym stylu co scirocco tylko mniejszy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Gadatliwa bestia
Ori grill
W sumie racja, taki kombinowany bedzie wygladal jak pol dupy z za krzaka, a poprzedni wlasciciel nie pomyslal i nie ma możliwości powrotu do ori grilla no ale nic, dzieki chlopaki za rady
Odp: Ori grill
Nie pomyślał, bo podobało mu się bez znaczka a przyklejenie na maskę to bym odpuścił. Ewentualnie nowa maska i problem z głowy
via TapaTalk2
via TapaTalk2
VW Bora 2002r. w dziale "nasze auta"
1.9 TDI ALH
1.9 TDI ALH
-
- Gadatliwa bestia
Ori grill
W sirocco to fajnie wygląda znaczek przyklejony na maske, ale nie w mkIV, a maski nie chce malowac, bo lakier jest idealny praktycznie może ktoś kiedys bedzie sie chciał zamienic
-
- Gadatliwa bestia
-
- Gadatliwa bestia
Ori grill
Takie rozwiązania zawsze sa efektowne choc nie zawsze efektywne, ale i na to pewnie znalazłby sie sposób