Witam wszystkich jeśli był juz taki temat to przenieście mnie bo jestem tutaj nowy i nie widziałem takiego tematu a mianowicie dostałem do roboty golfine 2 z silnikiem 1.6 na elektronicznym gazniku naczytałem sie o nim tyle ze padają w nich nastawniki przepustnicy a bardziej pęka membrana w nim przy wyciąganiu gaźnika odłączając w tyczki natknolem sie na jeden czujnik w tym gaźniku który nie byl nigdzie wpięty czy ktoś może mi napisać do czego służy ten czujnik i gdzie on ma być wpięty?? z góry śliczne dzięki
czujnik w gazniku pieburg 2EE
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Powinien być do niego podłączony czarny przewód z okrągłą gumą którą naciąga się na czujnik.
Jeśli się pomyliłem, to kulturalnie zwróć mi uwagę. Wiem, że nie jestem nieomylny.
Niedrogi warsztat Łódź - pisz PW
Niedrogi warsztat Łódź - pisz PW
Re: czujnik w gazniku pieburg 2EE
a powiedz mi kolego czy ten kabel ma Jeszce jakaś podwójna otulinę? ponieważ z instalacja tez mam problemy i próbuje wszytsko uporządkować i dojść z nia do ladu ten kabel wędruje do komputera??
Nie wiem czy mam racje ale wyglada mi to na elektrozawór i tam ma byc + po stacyjce słuzy on do wolnych obrotów
Re: czujnik w gazniku pieburg 2EE
a nie był by to problem jak byś mógł to sprawdzić bo bardzo mi zależy na tym żeby to uruchomić i żeby to wszystko działało Pozdrawiam