EDIT:
Przypomnialo mi sie ze jak kumpel uturbial SDI i montowal FMIC to kupil jakies weze cisnieniowe uzywane do wyprozniania kanalizacji/szamb

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
cowboy pisze:dotarł icek z BMW 320 podejrzewm że taki sam jest w w 325 a moze nawet w 330..
wymiary rdzenia:
długość 550 mm
szerokość 58 mm
wysokość 128 mm
srednica wewnętrzna wlotu 62 mm, zewnetrzna 72 mm
problemy:
przejście z 72 na 50 - i w ogóle pewnie wsadzenie tego miśka - na razie wygląda fajnioe
troche fotek:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
jak bede spawał ten plastik to zamiaruje sie dowiedzieć czy można wspawać w plastik kawałek rury fi 50 mm ale moze byc to kłopotliwe bo wyjścia mają przekrój prostokątu o zaokrąglonych kantach...wiec bedzie duzo rzeźby... zmiana kąta wylotów to wyciącie kawałka w kaształcie trójkąta i zespawanie do czoła kawałków plastiku..spons pisze:Co do przejsciowek, jezeli juz tniesz boczki coolera to mozna wstawic metalowe rurki fi 50 zeby podeszly pod ori weze
hej witam melon77melon77 pisze:www.tubes.com.pl
Ja tam pracuje w O/Szczecin mamy rury z nierdzewki i zwykle ale nie wiem czy o takie wam chodzi
pozdr
własnie o to chodzi że trasa w okolicach paska nie jest najkrótsza - tylko najlepsza - bedzie trzeba mocno rure przymocować bo będzie około 2 cm od paska...spons pisze:Nie pchalbym sie z rurami w okolice jakichkolwiek paskow
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości