Zmiana sterownika lub wgranie map
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- Maniek71
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Zmiana sterownika lub wgranie map
Witam jestem na zakupie auta seat leon 1.9tdi rozmawialem z gosciem mowil ze ma wrzucony inny program tylko nie przez jakas konkretna firme tylko przez jakiegos magika na wiosce. I tu moje pytanie czy jesli chcialbym wrocic spowrotem do 110km i zrobic to po swojemu to wystarczy kupic kkompa o takich samych oznaczeniach czy jak zmienie kompa to bede problemy bo rozumiem stary program na komputerze zostal skasowany?? CZy wystarczylo by podjechac do jakiegos normalnego zakladu na korekte programu??? z góry dzieki za podpowiedz
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2795486#2795486 Zapraszam do oceny
Re: Zmiana sterownika lub wgranie map
Maniek71 pisze:Witam jestem na zakupie auta seat leon 1.9tdi rozmawialem z gosciem mowil ze ma wrzucony inny program tylko nie przez jakas konkretna firme tylko przez jakiegos magika na wiosce. I tu moje pytanie czy jesli chcialbym wrocic spowrotem do 110km i zrobic to po swojemu to wystarczy kupic kkompa o takich samych oznaczeniach czy jak zmienie kompa to bede problemy bo rozumiem stary program na komputerze zostal skasowany?? CZy wystarczylo by podjechac do jakiegos normalnego zakladu na korekte programu??? z góry dzieki za podpowiedz
podjedz do kogos ogarnietego to zalatwi temat na tym sterowniku co masz