Problem z licznikiem SE
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Problem z licznikiem SE
Witam! Po zmianie licznika jakiś czas temu zauważyłem że nie mam gongu od świateł, oraz nie działa też informowanie o niskim stanie płynu do szyb, choć na wcześniejszym liczniku to działało, teraz pytanie jak to włączyć ?
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Problem z licznikiem SE
Spryskiwacze - zmiana kodowania.
Jaki miałeś wcześniej nr licznika a jaki masz teraz?
Jaki miałeś wcześniej nr licznika a jaki masz teraz?
-
- ->|<-
Problem z licznikiem SE
Miałeś gong czy brzęczyk ?
Ktr. płynu spryskiwaczy to sprawa kodowania licznika. Wpisz kodowanie ze starego.
Ktr. płynu spryskiwaczy to sprawa kodowania licznika. Wpisz kodowanie ze starego.
Kupię:
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- kratki nawiewów z Bory.
" What does the World, mean to You ? "
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- kratki nawiewów z Bory.
" What does the World, mean to You ? "
Problem z licznikiem SE
agrala, Miałem 1J0920822B, a mam teraz 1J5920826C. Zmianę kodowania takim :http://allegro.pl/vag-kkl-obd2-usb-skod ... 71466.html kablem wykonam, czy potrzebował będę inny ??iigAlisArr, gong, pojedynczy ton był
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Problem z licznikiem SE
Szamper, to chyba nie jest takie proste ?? bo nigdy tego nie robiłem i myślą czy dam radę ;P
Problem z licznikiem SE
brxIII, vag > cangateway > kodowanie i tu potwierdź to samo co jest obecnie. PO zatwierdzeniu będzie ok
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
Re: Problem z licznikiem SE
[quote="grg474" tu potwierdź to samo co jest obecnie[/quote] Jak mam to rozumieć, zatwierdzić jeszcze raz te same ustawienia ??
Problem z licznikiem SE
co za głupoty opowiadacie,kodowanie w can odnośnie kontroli płynu spriskiwaczy?tragedia
Problem z licznikiem SE
edzio, czytaj ze zrozumieniem - w CAN uczysz licznika rozpoznawania komfortu, a kodowanie dotyczyło kontrolki płynu
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
Problem z licznikiem SE
Próbuję czytać ,ale dalej nie rozumię,co to znaczy przyuczyć can do licznika ,czego ma się niby can nauczyć.Brak kontrolki to poprostu zmiana kodowania w liczniku i to wsystko.Proszę o oświecenie co to daje potwierdzenie kodowania w can?