Demontaż pokrywy popielniczki
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam!
Mam pytanie.Jak zdemontować tą przesuwaną pokrywę popielniczki z przodu tak,aby niczego nie połamać?
Mam pytanie.Jak zdemontować tą przesuwaną pokrywę popielniczki z przodu tak,aby niczego nie połamać?
Wyjmij wkład popielniczki pod nim jest śruba na klucz torx , nie jestem pewny ale pokrywa powinna wyjść razem z popiołką
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
wychodziwojtas46 pisze:nie jestem pewny ale pokrywa powinna wyjść razem z popiołką
-
- Mały gagatek
Witam odświeżę temat może tutaj ktoś mi coś podpowie...
http://imageshack.us/a/img705/9361/20130518291.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak wygląda moje Popielniczka po rozebraniu mam dodatkową Dekoracje tzn. Pokrywkę.
Ale moje pytanie jest takie co w niej brakuje jeszcze żeby przesuwała się tak jak powinna czy brakuje jakiegoś mechanizmu czy może ktoś by pokazał mi zdjęcie jak powinno wyglądać poprawnie po ściągnięciu tej dekoracji ?? Albo może całkiem inaczej myślę i może to nie jest od tego
http://imageshack.us/a/img705/9361/20130518291.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak wygląda moje Popielniczka po rozebraniu mam dodatkową Dekoracje tzn. Pokrywkę.
Ale moje pytanie jest takie co w niej brakuje jeszcze żeby przesuwała się tak jak powinna czy brakuje jakiegoś mechanizmu czy może ktoś by pokazał mi zdjęcie jak powinno wyglądać poprawnie po ściągnięciu tej dekoracji ?? Albo może całkiem inaczej myślę i może to nie jest od tego
- piotrb79
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Kolego NowyStyl, powinno być tak jak w tym poście viewtopic.php?t=340082. Jeżeli masz tylko to co pokazujesz na zdjęciu to brakuje jeszcze klapki do której przymocowana jest pokrywka i która przesuwa się razem z nią po tym zębatym kółku.
Zawsze można pojechać SZYBKO.
Nie zawsze można dojechać SZYBCIEJ!!
Nie zawsze można dojechać SZYBCIEJ!!
-
- Mały gagatek
piotrb79, Dzięki tego mi brakowało poprostu chciałem zobaczyć jak to wyglada zeby wiedzieć co kupić
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.