Wiesz nic nie wzioł odemnie "znwca" bo mówi tylko że ustawił dawkę a to i tak nic nie dało, więc raczej napsuć bardziej niż jest napsute nie mógł. OK, mniejsza z tym, obecnie jestem na wyjeździe i chyba zakupie interfejs wkoncu, pytanie takie czy jest interfejs który pasuje i do golfa IV i do tuarega 2005r ?
Jezeli bede miał już interfejs czy dawke paliwa i te wtryski bede mógł sam sobie sprawdzić/ustawić ?
golf 4 1.9sdi mocno dymi, przy przyspieszaniu zanika moc
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- munior
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Na pewno jest ,tylko nie kosztuje ok.30zł ,tak jak najtańsze do golfa IVJasko pisze: pytanie takie czy jest interfejs który pasuje i do golfa IV i do tuarega 2005r ?
jak bedziesz miał pełną wersję vaga, to jak najbardziejJasko pisze:Jezeli bede miał już interfejs czy dawke paliwa i te wtryski bede mógł sam sobie sprawdzić/ustawić ?
Sprzedam : Czysciutki ori nastawnik HDK z każdą wtyczką wystepujacą w tdi ,Tuningowy komputer 16 i 8 bit ,części do ecu 16 i 8 bit .Uszczelnioną pompę wtryskową do tdi ,wszystkie części do pomp vp37 ,dezaktywuję immo w sterownikach 1,9 tdi 028906021,038906018
Re: golf 4 1.9sdi mocno dymi, przy przyspieszaniu zanika moc
A możesz polecić jakis interfejs który bedzie pasował i do G i do T ?
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
3,5 to za duża dawka dla SDI. Ja miałem 3,9 i szarpał. Teraz jest ustawiona na 4,4 i mimo, że potrafi puścić lekkiego dymka przy ostrym przepałowaniu to już nie szarpie. Spalanie w mieście spadło o 0,5l; na trasie przy szybszej jeździe też.
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRkioSjUFKyMHzqmuU0GfCiXEIgR5re3-DV5-g48EwFKSNS3s23AQ
Ok ok, wszystko fajnie, dzieki tylko jeżeli ktoś mógłby polecić w miare rosądnego interfejsa, do Golfa i Turka jednocześnie to byłbym wdzięczny, oczywiście za jakieś rozsądnie pieniądze