Czy jest różnica między linką regulacji przesuwania fotela recaro a linką regulacji przesuwania fotela zwykłego?
Mam możliwość kupić tanio linkę od zwykłego fotela a mam w samochodzie fotele RECARO, czy będzie ona pasowała?
Linka fotela recaro a zwykłego - różnica
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- MaciekV5
- ...
- Auto: bmw
- Silnik: CUNA
- Kontakt:
Jakiego zwykłego fotela? Jeśli od półkubełka to akurat mam wyjęty w garażu półkubełek i Recaro, mogę sprawdzić wieczorem i zrobić fotkę. Jedno wiem na pewno, rączka od przesuwania fotela jest inna w jednym i drugim.
- Ivanow
- Mały gagatek
- Auto: VW GOLF 7,5
Linka zwykłego fotela którą mogę kupić wygląda tak:
Jakbyś mógł porównać z tą z fotela recaro to by było super. U mnie niestety linki nie ma wcale więc nie mam jak porównać
Jakbyś mógł porównać z tą z fotela recaro to by było super. U mnie niestety linki nie ma wcale więc nie mam jak porównać
- MaciekV5
- ...
- Auto: bmw
- Silnik: CUNA
- Kontakt:
Nie widać było dokładnie mocowania ale na mój gust jest to samo, sam oceń, ja za Ciebie decyzji nie podejmę
Sorry za jakość ale bateria padła i nie mogłem zrobić z lampą Zdjęcie przedstawia fotel Recaro tak dla ścisłości
Sorry za jakość ale bateria padła i nie mogłem zrobić z lampą Zdjęcie przedstawia fotel Recaro tak dla ścisłości