Oczywiście korzystam z waszej wiedzy z tematu o Digi w PL, KR i 9A a dokładniej z tego viewtopic.php?t=672" onclick="window.open(this.href);return false; ale nie wszystko jeszcze jest dla mnie jasne i nie mogę też znaleźć tam odpowiedzi na moje pytania.

Pierwsze moje pytanie z wielu dziś dotyczy wiązki. Czy wiecie dokładnie która wtyczka jest do czego po tych zdjęciach. Legenda do zdjęć A- najbliżej kompa, B-trochę dalej C- jeszcze dalej, D- najdalsza część wiązki.

Do czego jest A1 i A2?

Do czego są B1, B2, B3 i B4? Z forum udało mi się wywnioskować że B4 podłączam do czujnika temperatury. Ale jeżeli się mylę proszę o poprawienie.

Do C nie mam pytań ponieważ jest tylko jedna możliwość po wyglądzie wtyczki czyli tą podłączam do przepływki.

Ostatnie 2 wtyczki czyli D1 i D2 też nie wiem do czego podłączyć...

Teraz pytanie co zrobić z tym wężykiem? Zaślepić go od razu przy kolektorze?

Teraz pytanie o komputer i moduł. Po włożeniu komputera okazało się że przewody do modułu są za krótkie...

Czy to aby nie są ucięte przewodu od cewki?

Co to jest dokładnie? Czy w Pl jest potrzeba zamontowania tej części? Bo w zdjęciach po swapie Digi do 16V nie widzę nic podobnego.

A co z wężami od podciśnień? Np z tym z kolektora ssącego idącego do starego komputera i od komputera do przetwornika ciśnienia w desce rozdzielczej?
I jak z resztą podciśnień?