MK4 R-Line V5 AQN JAZZBLUE by afej
Moderator: G0 Karcio
- Andrzej4286
- TYLKO VW
MK4 JAZZ BLUE .::OEM::.
Ładnie wnętrze teraz się prezentuje
Moje BYŁE Wozidło viewtopic.php?f=89&t=420620" onclick="window.open(this.href);return false;
Nowy Nabytek Golf 6 Black Pearl viewtopic.php?f=94&t=600316" onclick="window.open(this.href);return false;
Nowy Nabytek Golf 6 Black Pearl viewtopic.php?f=94&t=600316" onclick="window.open(this.href);return false;
- bruzdi29
- Gadatliwa bestia
- Auto: Skoda Superb 2010 combi PLATINUM
- Silnik: CFGB
Kurczę tak spoglądam na temat i naprawdę się dzieje, ja u Siebie też dołożyłem fis-a ale tylko 1/2 + tempomat i gra warta świeczki
Szukam zdjęcia jak wygląda obecnie na tych lampach itd i nie mogę znaleźć
Masz faktycznie jakieś przyciąganie na ,,rarytasy" jak widzę po temacie
Powodzenia w modzeniu
Szukam zdjęcia jak wygląda obecnie na tych lampach itd i nie mogę znaleźć
Masz faktycznie jakieś przyciąganie na ,,rarytasy" jak widzę po temacie
Powodzenia w modzeniu
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=400126" onclick="window.open(this.href);return false; TEMAT AKTUALIZOWANY ! 09.08.2013 !
1.9 TDI AHF 110 KM ---> 140 KM na eibach-ach
Kupię :
Tunel środkowy przedni
Sprzedam części do mkIV :
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=119&t=544829" onclick="window.open(this.href);return false;
1.9 TDI AHF 110 KM ---> 140 KM na eibach-ach
Kupię :
Tunel środkowy przedni
Sprzedam części do mkIV :
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=119&t=544829" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: MK4 JAZZ BLUE .::OEM::.
jeszcze nie założone, więc i zdjęć brakbruzdi29 pisze: Szukam zdjęcia jak wygląda obecnie na tych lampach itd i nie mogę znaleźć
bo czarnego nie miałem pod ręką, pojeżdżę jakiś czas tak i zmienięmiskieusz pisze:no i czemu dekor od AC jest?:p
do pelni szczescia brakuje popiolki i wcale nie zdejmuj tego panelu alu manualnej klimy. jest dobrze!
Środek robi wrażenie. Z zewnątrz brat bliźniak mojego w zimowym setupie z przed montażu pakietu V6.
blenda już jest i czeka na montażOut pisze:do pelni szczescia brakuje popiolki i wcale nie zdejmuj tego panelu alu manualnej klimy. jest dobrze!
dokładka V6 na przód również czeka na montażJarek_NS pisze:Środek robi wrażenie. Z zewnątrz brat bliźniak mojego w zimowym setupie z przed montażu pakietu V6.
doszedł ostatni element dekorów, pokrywka popielniczki, która mi brakowała i od razu zmieniłem mieszek z ramką chrom
od zimy jeżdżę bez dokładki, bo ktoś sobie wyciągnął albo zgubiłem w śniegu , kupiłem zwykłą, ale nim do mnie dotarła to wpadła nieoczekiwanie V6
trochę tego plastiku się nazbierało, taki mały składzik
od zimy jeżdżę bez dokładki, bo ktoś sobie wyciągnął albo zgubiłem w śniegu , kupiłem zwykłą, ale nim do mnie dotarła to wpadła nieoczekiwanie V6
trochę tego plastiku się nazbierało, taki mały składzik
Ostatnio zmieniony pt cze 07, 2013 07:08 przez afej, łącznie zmieniany 2 razy.
wiesz co Maniek_a4 podjąłem decyzję, że montaż zderzaka i dokładki będzie dopiero wtedy jak skompletuję cały pakiet, czyli jeszcze progi i dokładka tył, uważam, że nie ma co się bawić w zakładanie pojedynczych elementów, jak będzie wszystko to pójdzie w kolor i na auto.Maniek_a4 pisze:Kiedy malujesz gadżety?
wczoraj wymieniałem błotnik, pasowałem dokładkę V6 i przymierzyłem xenony, nim nie znajdą nowego nabywcy to latam na nich, podziękowania dla dobry440 za mile spędzony czas i pomoc
a tak się klepie rant do 11J na przód
[youtube][/youtube]
a tu moja obstawa
a tak się klepie rant do 11J na przód
[youtube][/youtube]
a tu moja obstawa