tylna klapa HB
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
tylna klapa HB
Witam,czy wymienial ktos te gumowe przelotki miedzy klapa a nadwoziem w ktorej ida kable? Te gumy mam popękane,kable sa na wierzchu i tylko patrzec jak sie bede przecierac.Jak sie za to zabrac? Pozdr
ASZ 253KM/486Nm
tylna klapa HB
najlepiej jest odlaczyc w klapie wszystko i wyciagnac przewody przez ten otwor, zmienic gumy i spowrotem zalozyc, mozna tez rozlaczyc na lewym slupku ale chyba w klapie jest mniej roboty.
Sprzedam części do: VW GOLF IV różne wersje silnikowe
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
tylna klapa HB
przewody trzeba wyciągnąć z wtyczek bo nie wyjdą...a na pewno nie wszystkie. Ja bym wyciągał od strony auta bo tam wszystkie wtyczki takie same więc jak się obada jak wyciągnąć pin to później już z górki...a w klapie każda wtyczka inna
tylna klapa HB
nie trzeba wyciagac z wtyczek przewodow ! wtyczki sie spokojnie mieszcza w otworach w klapie wystarczy je tylko odłaczyc i wyciagnac
- Qto
- _
- Kontakt:
tylna klapa HB
powodzenia z przepychaniem wtyczki od silniczka wycieraczek przez nową przelotkę... o ile uda się ją wytargać z klapy
tylna klapa HB
robilem to duzo razy, wszystko bez problemu wychodzi
Re: tylna klapa HB
To w koncu latwiej i szbciej przez klape czy od srodka tylnych slupkow?
ASZ 253KM/486Nm
- Qto
- _
- Kontakt:
tylna klapa HB
ja twierdzę, że wtyczka od silniczka wycieraczki mająca ok 27mm szerokości nie przejdzie przez przelotkę... CRS200 twierdzi, że nie ma z tym problemu - chyba będziesz musiał sam ocenić i zdać relację:)
tylna klapa HB
jak dobrze pamietam to chyba jeszcze po drodze w klapie rozlaczaja sie wtyczki wiec napewno nie bedzie problemu
- Qto
- _
- Kontakt:
tylna klapa HB
chyba jednak nieCRS200 pisze:jak dobrze pamietam to chyba jeszcze po drodze w klapie rozlaczaja sie wtyczki
wtyczka na lewym słupku C <-> kabel <-> wtyczka przy odbiorniku w klapie
tylna klapa HB
tak czy siak ale ja wyciagalem przez klape i sie da