VII VAG NYSA 8/9 CZERWCA 2013
VII VAG NYSA 8/9 CZERWIEC 2013
prosze mi pokazac zlot jakiejkolwiek innej marki w PL z oficjalnym wsparciem samorządowym? 

Nocne Mary Squad 

djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
Pytanie, bo rok temu mnie w bambuko zrobili
Jak ktoś przyjedzie w piątek, to płaci tylko za ten dzień w recepcji ? Za sobote i niedziele płaci się przy wjeździe 40zł plus pasażer ?

Jak ktoś przyjedzie w piątek, to płaci tylko za ten dzień w recepcji ? Za sobote i niedziele płaci się przy wjeździe 40zł plus pasażer ?

- majster heniek
- Forumowy spamer :)
- Auto: Jest
- Silnik: też
Zwolniły się miejsca na VII VAG Nysa do kilkunastu osób z listy rezerwowej zostały wysłane wiadomości , prosimy o jak najszybszą odpowiedź , brak odpowiedzi będzie równoznaczne z usunięciem z listy.
Bardzo prosimy o jak najszybsze poinformowanie nas o rezygnacji z przyczyn losowych z tegorocznego zlotu i tym samym udostępnienie miejsca dla innych chętnych .
Prosimy osoby które nie podały numerów rejestracyjnych auta z powodu jego zmiany - przerejestrowania o jak najszybsze poinformowanie nas . Jeżeli numery rejestracyjne nie zostaną podane osoba ta będzie usunięta z listy wjazdowej na VII VAG NYSA.
Z wyrazami szacunku
organizatorzy
grupa opolska vwgolf.pl
Bardzo prosimy o jak najszybsze poinformowanie nas o rezygnacji z przyczyn losowych z tegorocznego zlotu i tym samym udostępnienie miejsca dla innych chętnych .
Prosimy osoby które nie podały numerów rejestracyjnych auta z powodu jego zmiany - przerejestrowania o jak najszybsze poinformowanie nas . Jeżeli numery rejestracyjne nie zostaną podane osoba ta będzie usunięta z listy wjazdowej na VII VAG NYSA.
Z wyrazami szacunku
organizatorzy
grupa opolska vwgolf.pl
Ba.........................

koledzy, jak już szawełło napisał bedą w tym roku (jak co roku z resztą) gadżety zlotowe:
- koszulki w rozmiarach s, m, l, xl, xxl, xxxl (???),
- smyczki,
- kubki,
- flagi
itp.
w związku z tym ze w ub. roku nie dla wszystkich chętnych wystarczyło koszulek mam ogromną prośbę aby w miarę szybko chętni określili się z ilością koszulek oraz rozmiarami.
info moze byc na priv
koszulki w tym roku będą firmowe -jhk (koszulki hiszpańskie, nie żaden tam chinski chłam
) !!!
technologia nadruku sitodruk !!!
koszt koszulki okolo 25 pln jestesmy
jako ze duzo osob dalo sugestie, ze kolory biale są oklepane (tak jak i czarny) , zdecydowalismy sie na lekko pastelowy kolor pistachio
:):)
swietnie komponuje sie z tegorocznym logo !!!
KOSZULKA PROJEKT:

czekam wiec na info kto ile potrzebuje !!!
odbiór na nysie lub wysylka (ale to od poczatku czerwca jak juz beda gotowe)
POZOSTALE PROJEKTY:
KUBEK PROJEKT:

i kubek w realu (nie chce mi się walczyć z aparatem, ale kolory są bardziej żywe w realu - tak jak w projekcie)

SMYCZ PROJEKT:

Flaga (do każdej flagi zlotowej flaga POLSKA za free !!!:

- koszulki w rozmiarach s, m, l, xl, xxl, xxxl (???),
- smyczki,
- kubki,
- flagi
itp.
w związku z tym ze w ub. roku nie dla wszystkich chętnych wystarczyło koszulek mam ogromną prośbę aby w miarę szybko chętni określili się z ilością koszulek oraz rozmiarami.
info moze byc na priv

koszulki w tym roku będą firmowe -jhk (koszulki hiszpańskie, nie żaden tam chinski chłam

technologia nadruku sitodruk !!!
koszt koszulki okolo 25 pln jestesmy
jako ze duzo osob dalo sugestie, ze kolory biale są oklepane (tak jak i czarny) , zdecydowalismy sie na lekko pastelowy kolor pistachio

swietnie komponuje sie z tegorocznym logo !!!
KOSZULKA PROJEKT:

czekam wiec na info kto ile potrzebuje !!!
odbiór na nysie lub wysylka (ale to od poczatku czerwca jak juz beda gotowe)
POZOSTALE PROJEKTY:
KUBEK PROJEKT:

i kubek w realu (nie chce mi się walczyć z aparatem, ale kolory są bardziej żywe w realu - tak jak w projekcie)

SMYCZ PROJEKT:

Flaga (do każdej flagi zlotowej flaga POLSKA za free !!!:

Ostatnio zmieniony pt maja 10, 2013 09:22 przez albert, łącznie zmieniany 3 razy.
moja golfina:
Etapy budowy mojego mk2
Etapy budowy mojego mk2
- Młoda
- KS KathStyle
- Auto: Czarna Wdowa <3
Czy są może damskie koszulki ?
Btw za miesiąc o tej porze będę rozbijać namiot
Btw za miesiąc o tej porze będę rozbijać namiot

Re: VII VAG NYSA 8/9 CZERWIEC 2013
Młoda pisze:Czy są może damskie koszulki ?

moja golfina:
Etapy budowy mojego mk2
Etapy budowy mojego mk2
- *eVWeliska*
- Nowicjusz