[mk4] padły zegary
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
[mk4] padły zegary
Witam
Mam taki problem w mk4 1.6 SR 1999 padły mi zegary wskazówka od obrotomierza całkiem padła prędkościomierz czasem załapie ale po chwili opada a wskazówka paliwa tak samo zwariowała. Benzyny połowa baku pokazuje i wystarczy jakiś lekki zakręt i automatycznie wskazówka opada i sygnalizuje brak paliwa??
Co się stało od czego zacząć sprawdzać co jest nie tak ????
Mam taki problem w mk4 1.6 SR 1999 padły mi zegary wskazówka od obrotomierza całkiem padła prędkościomierz czasem załapie ale po chwili opada a wskazówka paliwa tak samo zwariowała. Benzyny połowa baku pokazuje i wystarczy jakiś lekki zakręt i automatycznie wskazówka opada i sygnalizuje brak paliwa??
Co się stało od czego zacząć sprawdzać co jest nie tak ????
[mk4] padły zegary !!!
sprawdź bezpieczniki , miałem podobną sytuacje , pełny bak , gaz w podłogę to się odginała do zera i rezerwa przyhamuje to znowu pełny , u mnie był bezpiecznik bodajże od światła wstecznego , wymieniłem i pomogło możesz też zajrzeć do wtyczek licznika , odpiąć przetrzeć i zapiąć
[mk4] padły zegary !!!
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=19655" onclick="window.open(this.href);return false;
Wysłane z "notatnik" NOKIA 3410
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Re: [mk4] padły zegary !!!
Tyle ze licznik od golfa jest inny ale kombinowac mozna.Damian-jg pisze:http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=19655
[mk4] padły zegary
A czym się rożni??agrala pisze:od golfa jest inny
[mk4] padły zegary
Dziwne że po przełożeniu działają w obydwu modelach
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
[mk4] padły zegary
To ze pinout licznika jest podobny nie oznacza ze budowa licznika jest identyczna.
[mk4] padły zegary
Damian-jg, to tak jak ktoś powie że mk4 wersja europejska a mk4 wersja USA to to samo chociaż różni się tylko zderzakiem tylnym i obrysówkami.... Kumpel ma i taki i taki - to ni eto samo chociaż podobnie wygląda a różnice znaczne.POczytaj o problemach z montażem liczników z passata a niby to samo... tylko obudowa inna.
Pablo20, zacznij od tego co napisał krissMK4, i daj znać
Pablo20, zacznij od tego co napisał krissMK4, i daj znać
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
[mk4] padły zegary
Dziękuje wszystkim za odpowiedzi szczególnie krissMK4, Qto, okazało ię że bezpiecznik numer 7 do wymiany i teraz wszystko działa. Sory ze teraz odpowiadam ale długi weekend i z dala od komputera