mk2 2.3 v5 by stachu909
Moderator: G0 Karcio
mk2 swap 2.3 v5 by stachu909
Troszke nie pasuje mi zgranie brązowego z tym kolorem no ale każdy ma swoj gust zmienisz opony i od razu bedzie lepiej bo teraz balon straszny:P
Re: mk2 swap 2.3 v5 by stachu909
dobra udało się kupić 195/40 ale na razie 2 szt. wreszcie coś sobie gwintem pokręcę
i jedno foto z Poznania
wiem że w komorze jest sprawa dyskusyjna ale foteli nie oddam <3 no chyba że za moje wymarzone prosiaki ale na nie finanse na razie nie pozwalająkosa014 pisze:Troszke nie pasuje mi zgranie brązowego z tym kolorem no ale każdy ma swoj gust zmienisz opony i od razu bedzie lepiej bo teraz balon straszny:P
i jedno foto z Poznania
7-8l. ale zawsze mi się zdarzy przycisnąć
tymczasem wreszcie złożyłem do kupy wnętrze
niestety jeszcze nie udało mi się znaleźć odpowiednich boczków ale za to będą nowe dywaniki i od razu małe czyszczenie środka zrobiłem
tymczasem wreszcie złożyłem do kupy wnętrze
niestety jeszcze nie udało mi się znaleźć odpowiednich boczków ale za to będą nowe dywaniki i od razu małe czyszczenie środka zrobiłem
Stachu909, zapodaj więcej filmików trzeba posłuchać jak ładnie się drze V5
ladna dwójeczka )
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=489917" onclick="window.open(this.href);return false; <- moje MK2 , W 2k15 na 17" azevach, zapraszam do oglądania i komentowania!
podoba mi sie wnetrze jeszcze kilka akcentow w podobnym kolorze i bedzie duzo lepiej
nie planujesz wkladac automatycznych pasow czasem??
MOJE BIAŁE MK3: viewtopic.php?f=88&t=244242" onclick="window.open(this.href);return false; było fajnie, jest kapota a może znów będzie ładnie...
kurde fajne te wnetrze, az mi sie cisnie pytanie... deske bedziesz wymieniał na brazowa??
teraz on... Granat B5
viewtopic.php?f=91&t=543031" onclick="window.open(this.href);return false;
ostatnie ślady po Toldżerze
viewtopic.php?f=91&t=464615
viewtopic.php?f=91&t=543031" onclick="window.open(this.href);return false;
ostatnie ślady po Toldżerze
viewtopic.php?f=91&t=464615
na razie nic nie mówię
że chodzi Ci o pasy USA ? jak tak to już są zamontowane ale mam podwójne i używam zwykłych bo tamtym nie ufam
Broda6666 pisze:podoba mi sie wnetrze jeszcze kilka akcentow w podobnym kolorze i bedzie duzo lepiej
że chodzi Ci o pasy USA ? jak tak to już są zamontowane ale mam podwójne i używam zwykłych bo tamtym nie ufam
- mikolajmakoski1
- Forum Master
hahah doobre.195/40 na 8jZALEK pisze:Stachu909, darki?
"Dla ciebie to wkładanie kasy w starego golfa,dla mnie to wkładanie serca w pasje."
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 6&start=56
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 6&start=56