Blow off.JuliuszCezar pisze:jak się nazywam ten zawór że po puszczeniu z obrotów robi charakterystyczne TSSS ?
Do TD nie zakłada się bow off-a,bo nie da się nim sterować.Stosuje się go w turbo benzynach i TDI.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP

Blow off.JuliuszCezar pisze:jak się nazywam ten zawór że po puszczeniu z obrotów robi charakterystyczne TSSS ?

,totalny brak choćby  podstawowej  wiedzy
 ,totalny brak choćby  podstawowej  wiedzy   równie dobrze mógłby sprzedawać działki na księżycu
 równie dobrze mógłby sprzedawać działki na księżycu  

Wiedzę to może i ma, nie wiadomo, ale po prostu wciska ludziom kit i tyle... Specjalnie podane wszystkie silniki w jego ofertach. Swoją drogą skąd te pozytywy.. Moim zdaniem większość chipów jest to ten sam model tylko inaczej aukcja nazwana.. Cóż trzeba myśleć, jak widać dużo ludzi myśli tylko żeby w bambuko ludzi zrobićmunior pisze:totalny brak choćby podstawowej wiedzy

Mówiłem że miszczuKamilP pisze:do tego to jest do diesla i do benzyny...
 podpinasz to cudo w gniazdo zapalniczki ,nie ważne jaki silnik i masz od 20 do 45 koni
 podpinasz to cudo w gniazdo zapalniczki ,nie ważne jaki silnik i masz od 20 do 45 koni   Powinni takich wystrzelać
   Powinni takich wystrzelać  

Ja mam 1.6 TD ten z intercooler (GTD to chyba wyposażenie wersji jak się nie myle )KamilP pisze:JuliuszCezar, zaraz zaraz.. ale GTD to chodzi o silnik 1.6 80KM? Ale on chyba sterowany mechanicznie jest więc blow-off i chip nie zdają egzaminu bo tu króluje mechanika nie elektronika.. ale jak się mylę to proszę poprawić
 Silnik jak ten na zdjęciu
 Silnik jak ten na zdjęciu 

I na przyszłość nie wierz we wszystko co piszą na np na aukcjach internetowych..
 I na przyszłość nie wierz we wszystko co piszą na np na aukcjach internetowych..  
  Więc przykro mi, PSSST nie będzie
 Więc przykro mi, PSSST nie będzie 

I fajnie mu to chodzi -.-
 I fajnie mu to chodzi -.- i nie pisz posta pod postem od tego jest funkcja edycji.  Moderator
    i nie pisz posta pod postem od tego jest funkcja edycji.  Moderator  Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 39 gości