Blow off.JuliuszCezar pisze:jak się nazywam ten zawór że po puszczeniu z obrotów robi charakterystyczne TSSS ?
Do TD nie zakłada się bow off-a,bo nie da się nim sterować.Stosuje się go w turbo benzynach i TDI.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Blow off.JuliuszCezar pisze:jak się nazywam ten zawór że po puszczeniu z obrotów robi charakterystyczne TSSS ?
Wiedzę to może i ma, nie wiadomo, ale po prostu wciska ludziom kit i tyle... Specjalnie podane wszystkie silniki w jego ofertach. Swoją drogą skąd te pozytywy.. Moim zdaniem większość chipów jest to ten sam model tylko inaczej aukcja nazwana.. Cóż trzeba myśleć, jak widać dużo ludzi myśli tylko żeby w bambuko ludzi zrobićmunior pisze:totalny brak choćby podstawowej wiedzy
Mówiłem że miszczuKamilP pisze:do tego to jest do diesla i do benzyny...
Ja mam 1.6 TD ten z intercooler (GTD to chyba wyposażenie wersji jak się nie myle )KamilP pisze:JuliuszCezar, zaraz zaraz.. ale GTD to chodzi o silnik 1.6 80KM? Ale on chyba sterowany mechanicznie jest więc blow-off i chip nie zdają egzaminu bo tu króluje mechanika nie elektronika.. ale jak się mylę to proszę poprawić
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 27 gości