to czyli jednak sie udało a opona nie musi dochodzić do rantówbamboszGTI pisze:napompowaly sie bez problemu i trzymaly powietrze, ale niestety nie naciagly sie na felge tak jak to mialo byc

to czyli jednak sie udało a opona nie musi dochodzić do rantówbamboszGTI pisze:napompowaly sie bez problemu i trzymaly powietrze, ale niestety nie naciagly sie na felge tak jak to mialo byc

tylko, ze opona wskoczyla z jednej strony na rant, a z drugiej odstawala 2cm i to po nabiciu do niej 5,5atmosferWesley pisze:to czyli jednak sie udało a opona nie musi dochodzić do rantówbamboszGTI pisze:napompowaly sie bez problemu i trzymaly powietrze, ale niestety nie naciagly sie na felge tak jak to mialo byc

gdzie będzie mniejszy balon na feldze 7.5j? Mam do dyspozycji opony 195/45 oraz 205/40, no chyba że szukać 175/50? Od razu zaznaczam że nie mam dostępu do 195/40
 gdzie będzie mniejszy balon na feldze 7.5j? Mam do dyspozycji opony 195/45 oraz 205/40, no chyba że szukać 175/50? Od razu zaznaczam że nie mam dostępu do 195/40  

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości