Mam pytanie zaczyna mi sie zwalniac miejsce w garazu wiec bedzie miejsce zeby zolwia tam wstawic i podlubac przy okazji chce zrobic lampy przednie na czarno i tu mam pytanie do was warto kupowac depo bo chyba tylko one nie maja zamalowanej soczewki? czy bic ori lampy klosze juz mam uszykowane oczyszczone. Ktore rozwiazanie bedzie lepsze? o takie lampy chodzi:
http://allegro.pl/lampy-reflektory-vw-g ... 32808.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Lampy przednie DEPO czy malowac ori ??
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- lukasz3001
- Ma gadane
- FanatykFlow
- Ma gadane
Jeśli Twoje klosze się rozklejają to radził bym malowanie i zaoszczędzenie pieniędzy na inne mody. Chyba że masz dużo $ to kupuj.
Lampy firmy Valeo trzeba bić klosze.
Lampy Hella powinny się rozkleić.
Twój wybór Ja miałem lampy firmy Valeo, udało mi się sprzedać swoje za 200 i kupić używki r32 i jestem zadowolony
Lampy firmy Valeo trzeba bić klosze.
Lampy Hella powinny się rozkleić.
Twój wybór Ja miałem lampy firmy Valeo, udało mi się sprzedać swoje za 200 i kupić używki r32 i jestem zadowolony
MKIV: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 4#p6020194" onclick="window.open(this.href);return false;
Kupię :
-dokładki 25th
-obrysy
Kupię :
-dokładki 25th
-obrysy
Ja kupilem takie samo depo jak w linku I jestem zadowolony. Jest roznica w jakosci plastikow ( sa bardziej miekkie) ale swieca ok . Cena tez nie odstrasza.
- lukasz3001
- Ma gadane
FanatykFlow, no wlasnie mam valeo i musze bic kupilem inne lampy wycielem same klosze i klosze mam juz gotowe do wklejenia tylko boje sie czy nie beda parowac takie rozbite i zalozone nowe klosze
Byl juz ten temat wiec poczytaj dokladnie. Jak nie bedziesz zalowal kleju to nie powinno parowac