U mnie jak szyby dochodzą, to tak napinają się prowadnice, że blachy gnie :p co mnie trochę niepokoi, bo linki mogą strzelić, a nowa prowadnica ( ma rok ) od str. kierowcy. Druga oryginalna.
Ja teraz swoje dystanse odnawiałem, bo pod HV165 musiałem sfrezować trochę środek, bo głośnik koszem się nie mieścił. Zamawiając graty na głuszenie pominąłem dystanse, więc odświeżam obecne. Rwałem stare wygłuszenie i dakarkę z wnętrza drzwi i robię już to od poniedziałku po 5h dziennie i może dzisiaj zamknę drugie drzwi, o ile padać nie będzie. Teraz przesiadłem się na DLS-y DUR6, a te z kolei mają mniejszy kosz i były szpary między koszem i jego otworami montażowymi, a tym pod frezowaniem w dystansie ( dla tego delikatne rzeźbienie w dystansie było ). Trochę pracy z żywicą i matą szklaną i jest OK.
Najbardziej się wnerwię, jak te DLS-y nie będą grały zadowalająco. Wtedy będzie przesiadka na R6, bo mam dobrą cenę ( 400zł za nowe z fakturą w moim mieście ).
Moja dorożka - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=325090
Alpine Fantomface CDA-7897->Audio Art 200MS->DLS UR36S (UR2,5 i UR1)->woofer Focal K2P, Rodek R4100A2->STX 8" 23L@35Hz