Testowałem te zaworki i sztangę i działają a auto jedzie tylko do 120 ;/ .
pozdro

Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
jeszcze nie ale za jakiś czas napewno. powinna nie mieć luzu w pierścieniu, a ma i to duzy.KoJ@K pisze:Ale co się dzieje, łopatka wypada z tego otworu w tym pierścieniu, czy co ?
Większość od góry,ale bez kanału to będzie droga przez mękę...Przemula pisze: czy większość się robi od spodu ?
Pozapuszczaj wcześniej penetratorem np. ROST OFF od WURTH.Przemula pisze:boje sie by szpilek czasem nie ukręcić
Dodam tylko,że taką uszczelkę pod wydechowy,to tylko w ASO można kupić.W zwykłym sklepie można dostać np. Elring,ale pojedynczo 4szt.nie połączone paskiem.W niczym to nie przeszkadza,bo jak szpilki nie wykręciły się z głowicy,to wiesza się na nich uszczelki i bez problemu zakłada kolektor.Przemula pisze:no pomocne foto z uszczelkami i ich opisem
Ja nigdy nie moczę całej suszarki.Zapuszczam kilka razy w miejscu społowienia i grzeję.Później wystarczy parę razy puknąć i po krzyku.Przemula pisze:przed rozpołowieniem w sensie że psikałeś ponim odrdzewiaczem itp czy całe zalewałeś np w ropie?
dlatego wcześniej napisałem:Przemula pisze: jeśi tak to ehhhh znów zgrzane i skorodowane śruby z możliwością co najgorsze ich zerwania
A ryzyko zerwania, ukręcenia śruby występuje chyba zawsze, jak coś kręcisz, nigdy nie wiesz co tam i jak to siedzi, albo czy ktoś wcześniej czegoś nie drutował i nie zakleił np. śruby klejem jakimś itp.KoJ@K pisze:Ogolnie to przed tym zabiegiem dobrze jest, zeby calosc obficie zapsikac tymi preparatami.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości