Szeroka stal
- Thelesia1987
- Użytkownik
- Kontakt:
Szeroka stal
kumpel robił teraz szeroką do golfa IV w rozmiarze 15 i też bodajże 5x100 i jakieś dekielki ori do tego szukaliśmy i na alledrogo są coś na wzór moich ale drogie bo rzadkie 5x100
złomek
Szeroka stal
Dekielki są z 5x100 serduszek Z passka b4 i golfa mk3 GTI VR6 itp co miały 5x100 i te koła w seri ;P Cięzko znalesc ale da sie Raz sie znajdzie komplet za 40zł na allegro, raz 40zł za sztuke sb liczą Ja też bede robił szeroka stal na zime do mojego w tej chwili mam serduszka ale niestety bez dekli ;/
- Thelesia1987
- Użytkownik
- Kontakt:
Re: Szeroka stal
i o to chodziło!! Nie skumałem, ze przecież były 5x100 tam. Dziękóweczka. No ceny wiadomo, ale na to nie ma co patrzeć bo są nieraz i konkretne rarytasy w cenie śmieci więc.... A do zimy daleko więc coś się skompletuje. Jak na allegro czegoś niema (tego typu) to często można znaleźć na szrotach za pestkiAdamGóral pisze:Dekielki są z 5x100 serduszek Z passka b4 i golfa mk3 GTI VR6 itp co miały 5x100 i te koła w seri ;P Cięzko znalesc ale da sie Raz sie znajdzie komplet za 40zł na allegro, raz 40zł za sztuke sb liczą Ja też bede robił szeroka stal na zime do mojego w tej chwili mam serduszka ale niestety bez dekli ;/
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
Szeroka stal
a jak by w tej feldze zaspawać te otowry albo wstawic tam jakiś znaczek ?? w kazdy otwór ??
- k0nr4d
- _
- Auto: GSXR/A8
- Silnik: R4V8
- Kontakt:
Szeroka stal
To wtedy będzie ciężko wyważyć taką felgę, a jeśli zaspawasz, to będzie ciężka, jak cholera.
Szeroka stal
a jak by przerobic je na szerduszka ?? mam dostęp do lasera więc moge kazdy wzór wypalić i tam wstawić co o tym myślicie ?? a o stawaniu to chodziło mi ze tigiem to zespawac i ładnie wyszlifować
Szeroka stal
No tak najwiekszy minus ;/ do mk4 i 16" to jest mało ja mam 17stki alusy i jest okk
Wycinac nie ma sensu bo lekka roznica i juz wywazyc sie nie bd dało. A stalówki w kólka z audika też ciekawe są w szerokiej stali
Wycinac nie ma sensu bo lekka roznica i juz wywazyc sie nie bd dało. A stalówki w kólka z audika też ciekawe są w szerokiej stali