dobra i tak już ściągasz ode mnie to możesz i zderzaki wsadzić*#cenzura#* pisze:Nie chciałem ładować zderzaków z R32 ponieważ samochód wyglądałby identycznie jak projekt daniela1d![]()

Moderator: G0 Karcio
dobra i tak już ściągasz ode mnie to możesz i zderzaki wsadzić*#cenzura#* pisze:Nie chciałem ładować zderzaków z R32 ponieważ samochód wyglądałby identycznie jak projekt daniela1d![]()
szpieg pisze:jak zderzak z r32 to jeszcze płomienie na drzwi !!
niejeden z Was sikał w porty na widok mojego golfa który miał zderzaki od r32 przód i tył wydech też i żadnej wiochy w tym nie widzęiigAlisArr pisze:Koniecznie też wlot na masce i diody w spryskiwaczach. Polecam.
daniel1d pisze:niejeden z Was sikał w porty na widok mojego golfa
wiem że nie zderzaki od R32iigAlisArr pisze:nie wiesz co mnie kręci itd.
daniel1d, nikt tu nie mówi, że zderzaki R32 to wiocha. U Ciebie w Golfie nie raziło, wiadomo dlaczego
Znów się mylisz, znów zbyt pochopnie oceniłeś - przyswój raz jeszcze co napisałem. Pakiet .:R wg mnie wygląda zacnie, a wiochą sądaniel1d pisze:wiem że nie zderzaki od R32
orazszpieg pisze:płomienie na drzwi
i z tego m.in. mam 'brech'.iigAlisArr pisze:wlot na masce i diody w spryskiwaczach.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości