Zna ktoś to R32?? - ogłoszenia sprzedaży golfów R
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
To Te dwie jadą do szczecina?? Spokojnie mam duży garaż:) a jeśli będzie tzreba pożyczę 2:D
Sprzedam fotele Motorsport z Audi RS5. PRIV stan idelany 18000tys przebiegu
Miałem przyjemność spotkać tą mk4 r32 DSG w trasie na DK7 wczoraj w nocy. Pytanie czy nowy właściciel?
http://webcache.googleusercontent.com/s ... clnk&gl=pl" onclick="window.open(this.href);return false;
http://webcache.googleusercontent.com/s ... clnk&gl=pl" onclick="window.open(this.href);return false;
jhosef przeczytaj posty wyżej i wyciągnij wnioski:)
Do Szczecina chyba czarnuch leciGTI2007 pisze:To Te dwie jadą do szczecina?? Spokojnie mam duży garaż:) a jeśli będzie tzreba pożyczę 2:D
Nie ważne ważne ze R:D
karpi78, co jest w tych rkach ze to juz kolejna wolnossaca?
Pierwszy samochód który nie chce mi się znudzić i chyba nie tylko ja mam taki problem
wariatkarpi78 pisze:Pierwszy samochód który nie chce mi się znudzić i chyba nie tylko ja mam taki problem
gratulacje !!!
Re: Zna ktoś to R32?? - ogłoszenia sprzedaży golfów R
Miko, jak uda Ci się zhamować golfa to szybko daj jakąś informacje bo wszyscy tu umieramy z ciekawośćimiko pisze:Odnośnie R32 od ROTHE: wstępnie u TuneFORCE, jesteśmy umówieni w środę 10. kwietnia na 15. Sprzedający dokumentów nadal nie ma, choć mu z ROTHE obiecali je dosłać po świętach. Pan przez telefon miły, nie robił problemów z umówieniem. We wtorek mamy się jeszcze zdzwonić i potwierdzić czy aktualne. No to czekamy i zobaczymy
Golf mk2>Mk4>GTI5>GTI7
- miko
- black point
- Kontakt:
Ch*j bombki strzelił pomiaru nie będzie. Właśnie dzwonił do mnie kolo z komisu, że wczoraj przyjechał klient na Golfa, wpłacił zadatek i jest w trakcie załatwiania kredytu. Papierów z ROTHE nadal nie ma. Twierdzi, że mają przeprowadzkę i dopiero gdzieś w czerwcu dokopią się do archiwum
Taka sytuacja. Wizytę w TuneFORCE odwołałem.
Tyle w temacie 6,5 miliona koni z jednej turbinymiko pisze:Ch*j bombki strzelił pomiaru nie będzie. Właśnie dzwonił do mnie kolo z komisu, że wczoraj przyjechał klient na Golfa, wpłacił zadatek i jest w trakcie załatwiania kredytu. Papierów z ROTHE nadal nie ma. Twierdzi, że mają przeprowadzkę i dopiero gdzieś w czerwcu dokopią się do archiwum
Rothe na pewno wie, że jest w trakcie przeprowadzki? Dzwoniłem do nich dzisiaj w innej sprawie i nic na ten temat nie wiedzą
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
Szkoda, ale moze nowy właściciel pokaże się na forum
Re: Zna ktoś to R32?? - ogłoszenia sprzedaży golfów R
Kolo myślał tydzień nad jakimś dobrym kitem i taki słaby kit wymyśliłmiko pisze:Ch*j bombki strzelił pomiaru nie będzie. Właśnie dzwonił do mnie kolo z komisu, że wczoraj przyjechał klient na Golfa, wpłacił zadatek i jest w trakcie załatwiania kredytu. Papierów z ROTHE nadal nie ma. Twierdzi, że mają przeprowadzkę i dopiero gdzieś w czerwcu dokopią się do archiwum
Swoją drogą żaden to powód żeby odwoływać pomiar bo ktoś wpłacił zadatek.
Golf mk2>Mk4>GTI5>GTI7