nowy mk3 co jeszcze wymienic??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- grzechu2410nn
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
nowy mk3 co jeszcze wymienic??
Witam dzis kolega kupil mk3 z 96 r. na liczkiu ma ok. 195000 wymienilem z nim o filtr paliwa , powietrza i przeciwpylkowy zostal mi jeszcze oleju ale tu zastanawiam sie jaki doradzic mu olej ... ???????? nie wiemy co bylo wczesniej lane ale najprawdopodobniej mineralny i teraz najwarzniejsze jak to jest z rozrzadem co nalezy w nim wymienic i jakie sa calkowite koszta bo obilo mi sie o uszy ze to tania zabawa nie jest , jesli o czymś zapomnialem poprawcie mnie dzieki za odp pozdro
pomogles punkciki polecą
pomogles punkciki polecą
z kucharskimi pozdrowieniami Grzegorz Dziedzic
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Co do olejow to bylo juz tych tematow, wystarczy przejrzec forum. Rozrzad wymieniasz obowiazkowo - chyba ze jest udokumentowana wymiana w czasie chyba krotszym niz 5 lat (chyba tyle) lub 60kkm. Jesli nie to pasek + rolki. Proponuje jeszcze wymienic pozostale paski. Ceny znajdziesz na www.sklep.intercars.com.pl
Pozdro
Gitner
Pozdro
Gitner
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
- grzechu2410nn
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
oki dzieki tarcze i klocki jeszcze ujada co do stacji diagnostycznej to wspomne o tym a co do plynu hamylcowego to wymienimy , oponki jak nówki :] punkciki poleciały 3mta sie
[ Dodano: 19 Sie 2006 19:40 ]
a jeszcze jedno zeby nie zakąłdac nowego tematu jest taki silnik jak 1.8 ADZ ?? podobno czymś sie wyróżnia od innych tej pojemnosci ?
a jeszcze jedno zeby nie zakąłdac nowego tematu jest taki silnik jak 1.8 ADZ ?? podobno czymś sie wyróżnia od innych tej pojemnosci ?
z kucharskimi pozdrowieniami Grzegorz Dziedzic
- JayT
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Ja mam 1.8 ADZ - niczym się prawie nie różni od np. 1.8 ABSgrzechu2410nn pisze:oki dzieki tarcze i klocki jeszcze ujada co do stacji diagnostycznej to wspomne o tym a co do plynu hamylcowego to wymienimy , oponki jak nówki :] punkciki poleciały 3mta sie
- grzechu2410nn
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- zamioculcas
- Użytkownik
- Kontakt: