Karoseria lekko skrzypi
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- MateuszCBR
- Użytkownik
Karoseria lekko skrzypi
Witajcie. Ostatnio zaobserwowałem dziwną rzecz. Mianowicie, mój golfer śmiga na gwincie TA i jest bardzo sztywny, turlając się powoli na dziurawej drodze moje auto że tak napisze... skrzypi ? Nie wiem czy Wy też macie coś takiego w MK2 lecz jest to lekko niepokojące Dziwne dźwięki dochodzą tak jakby z podłogi, oglądałem ją nie raz i nie dwa, zero nawet najmniejszych dziurek i ogólnie wygląda okej. Jaja będą jak się cała buda złamie w pół
Karoseria lekko skrzypi
Sprawdź łączenia , wszelakie tuleje metalowo - gumowe... Przy gwincie powinno się stosować rozpórkę na kielichach w celu usztywnienia budy ....
Poza tym jak masz dostęp do podnośnika - kanału - warto by było po zimie umyć podwozie karcherem ...
Poza tym jak masz dostęp do podnośnika - kanału - warto by było po zimie umyć podwozie karcherem ...
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
Karoseria lekko skrzypi
Przecież to normalne,że na sztywnym zawieszeniu o skróconym skoku,wszystko będzie trzeszczało,też tak mam.
Zamontowałem rozpórkę z przodu i od tej pory jest lepiej,ale jeszcze z tyłu przydałaby się.
Zamontowałem rozpórkę z przodu i od tej pory jest lepiej,ale jeszcze z tyłu przydałaby się.
- MateuszCBR
- Użytkownik