Nie chce odpalić

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP

marek-lbn
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Nie chce odpalić

Post autor: marek-lbn » pt kwie 05, 2013 09:47

Mam golfa mk II 91r benzyna + gaz 1,6 PN samochód na gazniku problem jest taki ze wogóle nie chce odpalić kreci jak głupi i nic ani na benzynie ani na gazie co sprawdziłem (paliwo dostaje iskra jest rozrząd jest na znakach zapłon był ustawiany przed świętami nowe kable nowy rozdzielacz nowy palec nawet kostkę stacyjki dałem orginał mas sprawdzona elektrozawór w gazniku chodzi daje paliwo na kabalach nie ma przebicia a dodam ze sprawdzona kompresja 10 9 10 8 ) co najciekawsze cały wczorajszy wieczór głowił się nad tym mechanik i nie wie co to może być sprawdzał to samo co ja i nic nie pali :(

Awatar użytkownika
BolekLodz
Użytkownik
Użytkownik

Nie chce odpalić

Post autor: BolekLodz » pt kwie 05, 2013 13:17

Sprawdzaliście czy w ogóle jest iskra? Na wszystkich świecach? Może ten zapłon jest źle ustawiony?

Jeśli się pomyliłem, to kulturalnie zwróć mi uwagę. Wiem, że nie jestem nieomylny.
Niedrogi warsztat Łódź - pisz PW :) :)

marek-lbn
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Nie chce odpalić

Post autor: marek-lbn » pt kwie 05, 2013 20:52

iskra była na wszystkich świecach .mechanik który zajmuje się tylko vw od 40 lat przez telefon powiedział mi żebym wymienił świece powiedziałem mu to samo co napisałem i ma odpalić łaski nie robi i wymieniłem świece i odpalił za pierwszym razem nie ma co się dziwić na swiecach zrobiłem 30 tys km w rok miały prawo :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Volkswagen: Golf - mk2 (1983 - 1992)”