GOLF MK4 by GoNzO / wszystko na 1 stronie tematu
Moderator: G0 Karcio
rafik211, nie ma opcji żeby uciekło, ja już mam z miesiąc tak nabite opony, śmigałem chwile na tym i jest Ok.
mlodyBZG, bo u mnie z przodu ucieka przy naciagu 165/40 na felge 7,5 cala natomiast z tylu 195/45 na 9j jest spoko. rozumiem ze to przez to ze przod jest napedzany i kola skrecaja...
Fotele niby dobre bo od s3 ale kolor za cholere mi nie podchodzi i przez to tracą na swoim uroku. Opony za to siadły konkret nawet nie wiem czy już nie za bardzo hard
Moje auto: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p= ... #p4524290/" onclick="window.open(this.href);return false;
kalbi_vw, co do foteli to musisz poczekać na efekt końcowy, wtedy będzie dopiero widać cały ich potencjał i może zmienisz zdanie Opona na razie zdaje się być szczelna, ale pewność będę miał dopiero po paru dniach
GoNzO !!!, tylko ładnie to spasować i będzie malina
OEM+ USA 25th Anniversary ==> viewtopic.php?f=89&t=395742
No własnie ciekawe jak teraz tył będzie się prezentował
A czemu w ogóle taka decyzja zmiany z 225 na 215 ? Przecież ładnie, wystarczająco było. Da się na takim kole wjechac jakoś w zakręt ? I nie mówię tu o szybkich zakrętach.
Re: GOLF MK4 by GoNzO / wszystko na 1 stronie tematu
Jak to czemu? Bo tu wszędzie, to sami zboczeńcy oponiarscy.KoJ@K pisze:A czemu w ogóle taka decyzja zmiany z 225 na 215 ? Przecież ładnie, wystarczająco było. Da się na takim kole wjechac jakoś w zakręt ? I nie mówię tu o szybkich zakrętach.
http://www.cultstyle.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
Odpowiedz jest prosta, 225/35 było dobrą oponą do gwintu, ale przy AIR i moich felgach to już kupa. Dzięki weszej oponie da się osiągnąć glebę i efekt taki jaki powinien być na AIRKoJ@K pisze:A czemu w ogóle taka decyzja zmiany z 225 na 215 ?
Dzisiaj można mówić że jest to przeciąganie pałki, za jakiś parę lat większość będzie tak jeździćKoJ@K pisze:Ale wydaję mi się, że nie ma co przeginac pałki.
juz teraz praktycznie kazdy kto troche bardziej grzebie ma 215 na dyszce