rożnica jest napewno jednego zabka na rozrzadzie
pewnie przestawiał kat czego nie trzeba robić po włożeniu wtrysków od asv do alh
Głośna praca ALH kąt dawka paliwa nurniki
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- munior
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Nie pisz głupotciacho840 pisze:rożnica jest napewno jednego zabka na rozrzadzie
pewnie przestawiał kat czego nie trzeba robić po włożeniu wtrysków od asv do alh
co ma rozrząd do kąta wtrysku ? i kto ten rozrząd niby przestawił po jakimś czasie w czasie jazdy ? bo jakbyś uważnie czytał ,to byś doczytał że zrobiło się to po jakimś czasie Ustawienie wałka rozrządu nie ma nic wspólnego z kątem wtrysku , wałek może być dobrze ,a kąt żle i odwrotnie .Do sprawdzenia śruby na kole pasowym pompy wtryskowej ,bo ewidentnie się kąt wtrysku przestawił ,a nie żaden rozrząd ...
Sprzedam : Czysciutki ori nastawnik HDK z każdą wtyczką wystepujacą w tdi ,Tuningowy komputer 16 i 8 bit ,części do ecu 16 i 8 bit .Uszczelnioną pompę wtryskową do tdi ,wszystkie części do pomp vp37 ,dezaktywuję immo w sterownikach 1,9 tdi 028906021,038906018
- Greeqo
- Mały gagatek
- Auto: bmw
- Kontakt:
Panowie a powiedzcie mi jedną rzecz, też mam alh wtryski od asv, kąta oczywiście nie zmieniałem ale to i tak już jeżdżę z 2 lata na tym, kiedy mam kąt zrobiony na ok 70 to auto jakby lepiej paliło jeździło itp, a jak mam tak jak powinno być czyli ok 50, to tak jakby gorzej, aha i jeszcze jak mam kąt 70 to w bs blok 000 jak wezmę wykres z temp, paliwa, to idzie ładniutko zaraz pod pierwszą kreską u góry, doradźcie coś jak to powinno być, bo niby w teorii parametry mają być jakie mają być, a w praktyce to trochę inaczej wychodzi...
[URL=https://matchnow.info]Beautiful Girls in your town[/URL]
- ciachotdi
- diesel m@ster
- Auto: Seat mii
viewtopic.php?f=35&t=305638" onclick="window.open(this.href);return false; poczytajGreeqo pisze: doradźcie coś jak to powinno być
munior pisze:Nie pisz głupot
miało być miedzy jednym a drugim wersem "bądź" no ale kolega munior ma większe doświadczenie