VW GOLF MK3 2e TURBO by vw_golf3
Moderator: G0 Karcio
- vw_golf3
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
barteKKK03
może nie uwierzycie ale zatrzymali za .... zbyt wolną jazdę po trasie , jakaś je.... baba zadzwoniła że jakieś 3 auta wracają ze zlotu i blokują trasę ... my po prostu omijaliśmy te wszystkie koleiny, henio miał 1,3 od wahacza więc na każdej górce leciały iskry .
Na szczęście miałem dowód, oc przegląd, felgi też w miarę przeszły, lampy przednie - powiedziałem że wymysł Mapeta więc git było. Corrado brak dalszej jazdy za koła , henio kategoryczny na brak przeglądu i 2 szpilek w kołach.
Ogólnie gliniarz kawał hu... zero gadki - od razu chciał 3 lawety wzywać, my airy na ziemię i niech ładują ..... ale jakoś udało się załagodzić sytuację i chłopaki dostali po 50zł za brak dokumentów
Musieliśmy odczekać 1,5 h i ruszyliśmy dalej i obyło się bez przygód
Czyli chłopaki teraz jak ktoś będzie zapierd.... po drodze to dzwońcie i mówcie gliniarzom
może nie uwierzycie ale zatrzymali za .... zbyt wolną jazdę po trasie , jakaś je.... baba zadzwoniła że jakieś 3 auta wracają ze zlotu i blokują trasę ... my po prostu omijaliśmy te wszystkie koleiny, henio miał 1,3 od wahacza więc na każdej górce leciały iskry .
Na szczęście miałem dowód, oc przegląd, felgi też w miarę przeszły, lampy przednie - powiedziałem że wymysł Mapeta więc git było. Corrado brak dalszej jazdy za koła , henio kategoryczny na brak przeglądu i 2 szpilek w kołach.
Ogólnie gliniarz kawał hu... zero gadki - od razu chciał 3 lawety wzywać, my airy na ziemię i niech ładują ..... ale jakoś udało się załagodzić sytuację i chłopaki dostali po 50zł za brak dokumentów
Musieliśmy odczekać 1,5 h i ruszyliśmy dalej i obyło się bez przygód
Czyli chłopaki teraz jak ktoś będzie zapierd.... po drodze to dzwońcie i mówcie gliniarzom
Bardzo ciekawy projekt, na podstawie twojego budujemy z kolegą hondę civic 1.3T coupe
- vw_golf3
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Sezon już praktycznie zakończony ( został jeszcze fianł WPP ) więc auto do garażu.
Pierwszy mod który miałem już zrobić przed tym sezonem to nowy cooler. Na tamtym troszkę gotowało się w dolocie więc zakupiliśmy większy ... i to o dużo większy ...
Pełno kombinacji ale nie hu hu nie chciał dopiąć się zderzak. Mocowanie - hm jeśli można nazwać to jeszcze mocowaniem zostało pocięte. Icek skrócony ok 3-4cm jakoś się upchnął ..
Rury i opaski założone , teraz jeszcze trzeba poczekać na zderzak który się lakieruje ( jego też trzeba było ostro podciąć )
Co do dalszych planów na 2013 ? Raczej żadnych fajerwerków nie będzie, poprawimy kilka niuansów których nie udało się zrobić na ten sezon i tyle
Tak na zakończenie kilka fotek z tego sezonu
Pierwszy mod który miałem już zrobić przed tym sezonem to nowy cooler. Na tamtym troszkę gotowało się w dolocie więc zakupiliśmy większy ... i to o dużo większy ...
Pełno kombinacji ale nie hu hu nie chciał dopiąć się zderzak. Mocowanie - hm jeśli można nazwać to jeszcze mocowaniem zostało pocięte. Icek skrócony ok 3-4cm jakoś się upchnął ..
Rury i opaski założone , teraz jeszcze trzeba poczekać na zderzak który się lakieruje ( jego też trzeba było ostro podciąć )
Co do dalszych planów na 2013 ? Raczej żadnych fajerwerków nie będzie, poprawimy kilka niuansów których nie udało się zrobić na ten sezon i tyle
Tak na zakończenie kilka fotek z tego sezonu
Po co poprawiać coś co jest dobre..
www.PETROV.pl - NOWE CZĘŚCI SAMOCHODOWE !!
karoseria, oświetlenie, mechanika, termika, tuning
www.DYWANIKIdlaAUTA.pl - najlepsza oferta dywaników !!
welurowe, gumowe, korytkowe, wkłady bagażnika
2012: VAG Nysa | VAG Inwazja | DynóVWka | DUB IT | Tuning Zraz | The Best Of | V TZT
2013: IRS | Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja | VI TZT
2014: Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja
karoseria, oświetlenie, mechanika, termika, tuning
www.DYWANIKIdlaAUTA.pl - najlepsza oferta dywaników !!
welurowe, gumowe, korytkowe, wkłady bagażnika
2012: VAG Nysa | VAG Inwazja | DynóVWka | DUB IT | Tuning Zraz | The Best Of | V TZT
2013: IRS | Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja | VI TZT
2014: Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja
- vw_golf3
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
ŻuReK
dlatego mówię że do poprawy jest kilka niuansów na które może ludzie nie zwracają uwagi
dlatego mówię że do poprawy jest kilka niuansów na które może ludzie nie zwracają uwagi
vw_golf3, ludzie nie a właściciel o nich wie wystarczy hehe, auto mega kozak, na ts2012 na tyle ile się dało obczaiłem ;d
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=357983" onclick="window.open(this.href);return false; <---- moje czerwone MK3 <--- Projekt CHESTERFILD
- vw_golf3
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: VW GOLF MK3 2e TURBO by vw_golf3
wie wie, dlatego trzeba to zmienićdjchester pisze:vw_golf3, ludzie nie a właściciel o nich wie wystarczy hehe, auto mega kozak, na ts2012 na tyle ile się dało obczaiłem ;d
golfi3007
nic na nowy sezon nie szykuje więc fajerwerków nie będzie
Ładna sprawa
I <3 DIESEL POWER TDI =====
GTI TDI 20 Jahre był http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=454213 BYŁO.
Audi A4 B6 S line 1.9 TDI Quattro BYŁO.
Corrado 2.9 VR6 95" BYŁO.
Golf IV GTI TDI 25 Jahre 01" BYŁO.
Corrado TDI US 91".
S3 8P fl TDI CR
POLO 6Q GTI CUP Edition
GTI TDI 20 Jahre był http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=454213 BYŁO.
Audi A4 B6 S line 1.9 TDI Quattro BYŁO.
Corrado 2.9 VR6 95" BYŁO.
Golf IV GTI TDI 25 Jahre 01" BYŁO.
Corrado TDI US 91".
S3 8P fl TDI CR
POLO 6Q GTI CUP Edition
- vw_golf3
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Fotka na zakończenie sezonu z Targów Kielce 2012 z Finału Wojny Północ Południe
Na ten sezon jeszcze finalne strojenie i auto zimuje do sezonu 2013
- LeadPCT-V.A.G
- Gadatliwa bestia
widzę temat ucichł trochę , ale golfik robi rozpierdol naprawdę masa pracy , serca i kasy wsadzona w to autko
graty za mody
PS. ile kosztowało Cię uturbienie 2E ?? mam taki silniczek w Pasku i póki papa zbiera się na konkretny silniczek można by coś pomodzić przy 2E myślałem nad kompresorem co Ty na to ?
graty za mody
PS. ile kosztowało Cię uturbienie 2E ?? mam taki silniczek w Pasku i póki papa zbiera się na konkretny silniczek można by coś pomodzić przy 2E myślałem nad kompresorem co Ty na to ?
Mój paszczurek
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=479855
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=479855
-
- Forum Master
Fura kozak. Do zobaczenia na zlotach.
Nic już nie będzie takie same.