Przewód do intercoolera ARL
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam.
Posiadam golfa IV ARL 150 km. Jak wymieniałem olej zauważyłem ,iż mój przewód czerwony który idzie od turbiny do intercoolera ma dziurę;/ Moje pytanie czy przewód ten pasuje może jeszcze od jakiś innych silników czy tylko od golfa IV ARL?
Czy to poważna usterka ?
Posiadam golfa IV ARL 150 km. Jak wymieniałem olej zauważyłem ,iż mój przewód czerwony który idzie od turbiny do intercoolera ma dziurę;/ Moje pytanie czy przewód ten pasuje może jeszcze od jakiś innych silników czy tylko od golfa IV ARL?
Czy to poważna usterka ?
Jak masz dziure to slabo dmucha w intercooler. Co sie za tym wiaze? Mniej mocy.
Sprawdz srednice weza i mozesz jakis inny dopasowac, ale wiadomo, co dedykowane to dedykowane...
Sprawdz srednice weza i mozesz jakis inny dopasowac, ale wiadomo, co dedykowane to dedykowane...
---
facebook.com/*#cenzura#*
facebook.com/*#cenzura#*
cały czas szukam jak tylko coś znajdę to go wymienię ale ceny są szokujące takiego przewodu..... posiada może ktoś z was taki na przewód na sprzedaż?
-
- ->|<-
Taki silnik i taka część.Booggy pisze:ceny są szokujące takiego przewodu
Kupię:
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- kratki nawiewów z Bory.
" What does the World, mean to You ? "
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- kratki nawiewów z Bory.
" What does the World, mean to You ? "
dałem ogłoszenie w dziale kupię częsci:) ale jaka frajda jazdy z takim silnikiem