TuneFORCE, jak możesz podeślij mi na PW nr bezpośrednio do ciebie.
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Super:) Czekamy na infomiko pisze:OK Poprzednio mi się nie udało, to może teraz. Na święta wyjeżdżam, wracam we wtorek, wtedy wykonam telefon i spróbuje się umówić u TuneForce na sprawdzenie autaZobaczymy z jakim skutkiem.
TuneFORCE, jak możesz podeślij mi na PW nr bezpośrednio do ciebie.
Ja również: stawiam, że sprzedawca nie zgodzi się na pomiar/będzie się upierał, że w pobliżu nie ma odpowiedniej hamowni na te auto.GTI2007 pisze:Musze inaczej:D
Teraz to głupoty piszesz.. GTX35 z największą dupą by starczył na te 650km on ma potencjału 700km i wstaje coś przy 3.5tyś.. Ewentualnie gtx40 ale to już by było za dużo jak na 650km, a gtx55 nie wiem ile ma potencjału ale na pewno grubo powyżej tysiąca koni i wstawał by raczej później niż 5tyś pewnie jakoś bliżej odcinki.zlos pisze:GTI2007, jedyna metoda w single turbo to wstawienie turbiny rozmiaru GTX5533R, czyli wielkości wiadra
Pokaż mi taki projekt, gdzie R32 ma 650 na GTX35 i jeździ tak, jakby miał tyle kunia.daniel1d pisze:GTX35 z największą dupą by starczył na te 650km
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości