http://www.elitecarcare.co.uk/images/Collinite476S.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
W moich okolicach wogóle nie mogłem dostać scansolu, mieli za to techsol (pewnie jakaś podruba scansolu) - jakiś polski wyrób, szklana butelka (w takich samych była kiedyś pasta do podłogibarteKKK03 pisze:U mnie na wsi mają tylko jakieś drogie spraye z ruskimi etykietami, które niezbyt mnie przekonują...
Kupiłem w końcu ten Scansol na Allegro, wersję Stron oczywiście i jestkaczor4011 pisze:W moich okolicach wogóle nie mogłem dostać scansolu, mieli za to techsol (pewnie jakaś podruba scansolu) - jakiś polski wyrób, szklana butelka (w takich samych była kiedyś pasta do podłogibarteKKK03 pisze:U mnie na wsi mają tylko jakieś drogie spraye z ruskimi etykietami, które niezbyt mnie przekonują...), nie mam porównania do scansolu ( bo nigdy go nie uzywalem ) ale farbe z felg łuszczył bezbłędnie, jest dość gęsty, nie spływa, z pirellek, estorilli, bbs-ów, borbetów bardzo ładnie schodził lakier. Cena za butelke coś ok 7 zeta, na 4 felgi spokojnie wystarczały mi 2 butelki ( średnio wychodziło ok 1,5 butelki)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 24 gości