Szyberdach-regulacja
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Gadatliwa bestia
Szyberdach-regulacja
Witam, czy istnieje jakas mozliwosc regulacji szyberdachu w mk4 ? Problem polega na tym, ze przy jezdzie na nierownosciach strasznie skacze i stuka, chyba sie jakos poluzowal, wczesniej tego nie bylo, a nie cieknie, strasznie irytujace sa te stuki
Szyberdach-regulacja
Mogły się prowadnice i rolki wypracować ... i stąd ten luz .... Należałoby go wymontować by zobaczyć jak to wygląda kolego ...
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
-
- Gadatliwa bestia
Szyberdach-regulacja
Mówisz i masz
http://forums.vwvortex.com/showthread.p ... ade-guides" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forums.vwvortex.com/showthread.p ... ade-guides" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Gadatliwa bestia
Szyberdach-regulacja
Nie wiem jak to sie robie, ale Autor postu otrzymał pochwałę dzieki wielkie Haki
Szyberdach-regulacja
boris_kafarrow, nie trzeba było kolego .... a w opisie masz wszystko co i jak by zdemontować ...
na początek posprawdzaj te wkręty - może się poluzowały z biegiem lat i stąd te luzy
Powodzenia
na początek posprawdzaj te wkręty - może się poluzowały z biegiem lat i stąd te luzy
Powodzenia
-
- Gadatliwa bestia
-
- Nowicjusz
Szyberdach-regulacja
Witam!
Kolego czy uporałeś z trzeszczącym szyberdachem? Mam ten sam problem, po zdjeciu szyby mam dostęp do plastików tylko z tym, że umnie są dość luźne. Czy mogę gdzieś kupić zamówić taki zestaw naprawczy czy lepiej kupić cały szyberdach używany?
Kolego czy uporałeś z trzeszczącym szyberdachem? Mam ten sam problem, po zdjeciu szyby mam dostęp do plastików tylko z tym, że umnie są dość luźne. Czy mogę gdzieś kupić zamówić taki zestaw naprawczy czy lepiej kupić cały szyberdach używany?
-
- Gadatliwa bestia
Szyberdach-regulacja
U mnie po odkręceniu szyby i poprawieniu śrub jest znaczna poprawa, ale ten mechanizm który unosi szybe do góry, te plastiki które się składają są lekko luźne, a na to juz nie wiem jak zaradzic i nie powiem Ci czy kupowac inny szyber czy jakos naprawiac