masz bosche jak powiedział afej, więc przetwornice masz w nadkolu schowane. Zdjemij plastikowe nadkole (8 śrub bodajże) i tam powinieneś widzieć

Moderator: G0 Karcio

żółtawe ładniej kontrasuja z xenonemGranuL pisze:Powiedzcie mi czy warto postojówki wymienić przy okazji na żaróweczki z jaśniejsza barwą czy zostawić żółtawe

Lampiony wypucowałem teraz tylko do regeneracji trzeba ja zawieźć i kupić komplet żarników nie będę się bawił już w pojedynkę.  No i wstępnie w sobotę do odebrania autko od lakiernika i wtedy zobaczymy czy się wam moja niespodzianka spodoba czy nie. Wiem, że nudno w temacie ale nie mam jak robić fotek z lakierowania i chyba nie ma sensu musicie poczekać na fotki i możemy między czasie pogawędzić.
 Lampiony wypucowałem teraz tylko do regeneracji trzeba ja zawieźć i kupić komplet żarników nie będę się bawił już w pojedynkę.  No i wstępnie w sobotę do odebrania autko od lakiernika i wtedy zobaczymy czy się wam moja niespodzianka spodoba czy nie. Wiem, że nudno w temacie ale nie mam jak robić fotek z lakierowania i chyba nie ma sensu musicie poczekać na fotki i możemy między czasie pogawędzić.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości