Dokładka tył v6
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- orzech17111
- Forum Master
- Kontakt:
Dokładka tył v6
a jak cena PDC w getem ? ktos sie orientuje ? jedyny sposob zeby nie bylo dziur to czujniki dorwac albo oddac do "klejenia" i w kolor
Dokładka tył v6
Jak już dorwiesz dokładkę PDC to grzechem było by nie zamontować czujników, tym bardziej że koszt jest śmiesznie niski, można dopasować czujniki uniwersalne, lub zestaw z sharana który jest łatwiej dostać od dedykowanego dla golfa.
- orzech17111
- Forum Master
- Kontakt:
Dokładka tył v6
Jarek_NS, no ale to co wtedy trzeba dokupic ? napewno kompa jakiegos + 4 czujniki + cos jesczE ?
Dokładka tył v6
Najtaniej wyjdzie cię kupienie zestawy z Allegro tam masz wszystko. Podpinasz zasilanie, masę i sygnał ze wstecznego i gra a raczej piszczy
- orzech17111
- Forum Master
- Kontakt:
Dokładka tył v6
Pany a co to za koncówki wydechów? jakie najlepiej podpasowac? moze ktos podeslac jakis link ? z alledrogo czy cos ?
Dokładka tył v6
orzech17111, ja mam 2 koncowki ULTER po 80 mm srednicy.
Zobacz u mnie w temacie jak wygladaja;)
Zobacz u mnie w temacie jak wygladaja;)
viewtopic.php?f=89&t=450245 moja srebrna strzała;)
- orzech17111
- Forum Master
- Kontakt:
Dokładka tył v6
tygras, widze ze tak na spokojnie sie zmiescily.. na allegro kupowałes ? mozesz jakis link podesłac? wiesz zeby babola nie zrobic.
Odp: Dokładka tył v6
Dzisiaj założyłem końcówki
Auto brudne ale V6 look jest
Wysyłane z mojego GT-P3110 za pomocą Tapatalk 2
Auto brudne ale V6 look jest
Wysyłane z mojego GT-P3110 za pomocą Tapatalk 2
- orzech17111
- Forum Master
- Kontakt:
Dokładka tył v6
Shmatan,
chyba te 80mm jak u tygras, ladniej wygladaja niz te ori... bynajmniej dla mnie. dokładka z servisu odebrana zamontowana. lece szukac jakis koncówek.
chyba te 80mm jak u tygras, ladniej wygladaja niz te ori... bynajmniej dla mnie. dokładka z servisu odebrana zamontowana. lece szukac jakis koncówek.
- orzech17111
- Forum Master
- Kontakt:
Dokładka tył v6
gdzies widzialem u "kolegi" forumowego 80.. i wygladaly spoko.
2 znalazlem jakies "ultera" na szrocie (bo moje biedne miasto ma same rynny w sklepach ) kumpel mi wykreci przymiarke sie zrobi. podobne doJarek_NS, twoich, a jak nie to kupie od Tdika a6.. w dół.
a jak nie to wieeelgachną zeby jescze wyciac dokladke jajowatą zagieta w góre z diodami
EDIT
dorwałem 6cm srednicy ultera
za free tylko wymagaja spolerowania chyba bylo warto co ?
2 znalazlem jakies "ultera" na szrocie (bo moje biedne miasto ma same rynny w sklepach ) kumpel mi wykreci przymiarke sie zrobi. podobne doJarek_NS, twoich, a jak nie to kupie od Tdika a6.. w dół.
a jak nie to wieeelgachną zeby jescze wyciac dokladke jajowatą zagieta w góre z diodami
EDIT
dorwałem 6cm srednicy ultera
za free tylko wymagaja spolerowania chyba bylo warto co ?