Bora Vr5 by GranuL
Moderator: G0 Karcio
Jetta MKIV VR5 by GranuL
GranuL, http://www.ebay.co.uk/itm/VW-Golf-MK4-4 ... 4abb6a743f
taniej chyba tylko z USA ale teraz znaleźć nie mogę
taniej chyba tylko z USA ale teraz znaleźć nie mogę
Jetta MKIV VR5 by GranuL
miskieusz, no niestety tanie nie są ale są super i przy okazji duże lustro to podstawa
Jetta MKIV VR5 by GranuL
GranuL pisze:rzy okazji duże lustro to podstawa
są całkiem konkretne to trzeba przyznać:) mnie intrygowało czy później da się na ten stelaż przełożyć ori mk5 lusterka żeby złapać fotochrom(był?) i automatyczne składanie:p to by już był bajer full
Jetta MKIV VR5 by GranuL
nie pasuje do nas niestety ale jest to możliwe trzeba kupić sam adapter trójkąta nasz z dziurą na dołożenie lusterka innego i wtedy trochę umiejętnej rzeźby i wszystko się da. Myślę poważnie o tym bo ja mam całą elektrykę pod wszystko poprowadzoną seryjnie. Po za fotochromem.
Jetta MKIV VR5 by GranuL
spalily mi sie xenony nie wiem co sie stało jutro auto idzie do elektryka będzie bolało...
Jetta MKIV VR5 by GranuL
nie chciałbym mówić, ale 'a nie mówiłem' :/
nie świecą?
Polecam gościa z hidserwis.pl bo ogarnia temat i szybko w miarę naprawia:)
nie świecą?
Polecam gościa z hidserwis.pl bo ogarnia temat i szybko w miarę naprawia:)
Jetta MKIV VR5 by GranuL
miskieusz, naprawa przetwornice? Drogi jest? czuje że i tak mnie to będzie kosztowało nieźle siana. Jak już to przydała by się regeneracja soczewki.
Szkoda bo mody się odwlekają przez takie rzeczy ale co poradzić. Mam pomysł. Jutro po diagnozie wstępnej tu na miejscu jeżeli się okaże że przetwornice do roboty są to robię akcję szybkie zakładanie 19" na auto następnie autko na szybko do lakiernika i niech tam się robi a a miedzy czasie wyciągnę lampy z auta i przetwory pojadą do HID.pl a lampki na regeneracje do Gdańska.
Szkoda bo mody się odwlekają przez takie rzeczy ale co poradzić. Mam pomysł. Jutro po diagnozie wstępnej tu na miejscu jeżeli się okaże że przetwornice do roboty są to robię akcję szybkie zakładanie 19" na auto następnie autko na szybko do lakiernika i niech tam się robi a a miedzy czasie wyciągnę lampy z auta i przetwory pojadą do HID.pl a lampki na regeneracje do Gdańska.
Jetta MKIV VR5 by GranuL
Pamiętasz temat drewnianej kierownicy?
Wydaje mi się że to była taka i poduszka twoja by nie pasował
http://allegro.pl/kierownica-golf-iv-ii ... 96943.html
Wydaje mi się że to była taka i poduszka twoja by nie pasował
http://allegro.pl/kierownica-golf-iv-ii ... 96943.html
Jetta MKIV VR5 by GranuL
Jarek_NS, nie ta cena może żeby nie xenon ale teraz większe wydatki oby tylko nic poważnego sie okazało
No i lewą lampę mamy ok spalił się przełącznik świateł ;D na szczęście a po prawej żarnik do wymiany tylko prawdopodobnie.
No i lewą lampę mamy ok spalił się przełącznik świateł ;D na szczęście a po prawej żarnik do wymiany tylko prawdopodobnie.
Odp: Jetta MKIV VR5 by GranuL
Wyłącznik to był zamiennik ? Jak tak to niema się co dziwić ale ori z 2010r to by coś było nie tak.
Co do kiery to nie była propozycja tylko podgladowy temat. Bo kiedyś napisałeś o takiej kierownicy i chciałeś swoją poduche włożyć a ona nie pasuje.
Wysyłane z mojego GT-P3110 za pomocą Tapatalk 2
Co do kiery to nie była propozycja tylko podgladowy temat. Bo kiedyś napisałeś o takiej kierownicy i chciałeś swoją poduche włożyć a ona nie pasuje.
Wysyłane z mojego GT-P3110 za pomocą Tapatalk 2
Jetta MKIV VR5 by GranuL
Jarek_NS, no musiałbym z poduchą kupować mi się ta kiera bardzo podoba ale teraz to odległe plany bo auto trzeba dokończyć a i ze względu na odreagowanie stresu z xenonem kupiłem sobie telefon jeszcze tak żeby nie było że tylko w auto hajs wkładam ;D bo siebie zaniedbuje.
jutro ostatni dzień autka i żegnam się z nim na tydzień lakierowania.
Pytanie mam do wyjęcia osłony silnika myślicie że kable tzreba wypinać czy wystarczy lekko unieśc
jutro ostatni dzień autka i żegnam się z nim na tydzień lakierowania.
Pytanie mam do wyjęcia osłony silnika myślicie że kable tzreba wypinać czy wystarczy lekko unieśc
Jetta MKIV VR5 by GranuL
Jarek_NS, tak już czas aby je zlikwidować no i listwa USA czeka z obrysami i osłony silnika.