Audi 8G cabrio V6 by POOREK
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Audi 8G cabrio V6 by POOREK
temat zakładam ponieważ jestem w jakiś sposób sentymentalnie przywiązany do tego forum... tak naprawdę tutaj wszystko się zaczęło poszukiwania następcy Hawaii trwały grubo ponad pół roku, szukane było 2.8 ale niestety nic mnie nie położyło na kolana nawet ze zdjęć, zarówno żadne 2.8 jak i 2.6, miała być V choćby nie wiem co po tą miałem niedaleko, w sumie długa z tym zakupem historia która ciągnie się aż od majóvwki 2012... pojechałem prywatnie, pooglądałem, pomyślałem i finalnie po pewnym czasie... kupiłem
MODEL: Audi 8G cabrio '99
SILNIK: 2.6 V6
MOC: 150KM
UKŁAD WYDECHOWY: końcowy RM Motors, reszta seria
KOLOR: czarny
ZAWIESZENIE: przód: Bilstein B6 i springi -80 lub -60 ze wskazaniem na -60, prawdopodobnie FK, tył: gwint KW
KOŁA: jakieś seryjne alu audi 15'
NADWOZIE: soczewkowe lampy, lusterka od RS-a, windshot, generalnie wersja z ostatnich wypustów w pełnym polifcie
WNĘTRZE: wiśniowa skóra z grzaniem pup, dach elektryczny, zegary VDO, kierownica od S
AUDIO: w sumie seria
Nabyte 6 marca 2013 i raczej zostanie ze mną na dłużej, powody poniżej
Pierwsze zdjęcia wyszły dość kiepsko, jakieś nie ostre są ale niestety takie muszą narazie być
Plany? Ambitne
Na pierwszy ogień na pewno do sezonu trzeba poskładać jakieś audio, radio już do mnie leci, trochę grania zostało z poprzedniego auta więc może coś się złoży. Oczywiście jakieś koła 18' o słusznych parametrach oraz trochę kosmetyki i doprowadzenia rzeczy natury technicznej do ideału, rzeczy eksploatacyjne oczywiście. W najbliższym czasie auto na pewno przejdzie korektę lakieru, ma być laleczka Dalsze plany też są, jest ich mnóstwo, ale wszytko z głową i w miarę zasobności portfela bo wbrew pozorom rarytasy do audi 80 są... hm drogie
Podsumowując.... udało się kupić dobrą bazę, teraz czas na zabawę Dzięki temu zostało również spełnione marzenie z dzieciaka żeby kiedyś latać cabrio bo jak nie teraz to kiedy?
Pozdrawiam i życzę wszystkim spełniania marzeń
MODEL: Audi 8G cabrio '99
SILNIK: 2.6 V6
MOC: 150KM
UKŁAD WYDECHOWY: końcowy RM Motors, reszta seria
KOLOR: czarny
ZAWIESZENIE: przód: Bilstein B6 i springi -80 lub -60 ze wskazaniem na -60, prawdopodobnie FK, tył: gwint KW
KOŁA: jakieś seryjne alu audi 15'
NADWOZIE: soczewkowe lampy, lusterka od RS-a, windshot, generalnie wersja z ostatnich wypustów w pełnym polifcie
WNĘTRZE: wiśniowa skóra z grzaniem pup, dach elektryczny, zegary VDO, kierownica od S
AUDIO: w sumie seria
Nabyte 6 marca 2013 i raczej zostanie ze mną na dłużej, powody poniżej
Pierwsze zdjęcia wyszły dość kiepsko, jakieś nie ostre są ale niestety takie muszą narazie być
Plany? Ambitne
Na pierwszy ogień na pewno do sezonu trzeba poskładać jakieś audio, radio już do mnie leci, trochę grania zostało z poprzedniego auta więc może coś się złoży. Oczywiście jakieś koła 18' o słusznych parametrach oraz trochę kosmetyki i doprowadzenia rzeczy natury technicznej do ideału, rzeczy eksploatacyjne oczywiście. W najbliższym czasie auto na pewno przejdzie korektę lakieru, ma być laleczka Dalsze plany też są, jest ich mnóstwo, ale wszytko z głową i w miarę zasobności portfela bo wbrew pozorom rarytasy do audi 80 są... hm drogie
Podsumowując.... udało się kupić dobrą bazę, teraz czas na zabawę Dzięki temu zostało również spełnione marzenie z dzieciaka żeby kiedyś latać cabrio bo jak nie teraz to kiedy?
Pozdrawiam i życzę wszystkim spełniania marzeń
Ostatnio zmieniony wt lip 23, 2013 18:34 przez POOREK, łącznie zmieniany 4 razy.
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
- barteKKK03
- V.I.P.
- nitrox89
- Dawca organów
- Auto: mk4 AXR+
Audi 80 cabrio V6 by POOREK
POOREK, fajne auto, ale nie chciałbym w nim "przeżyć" dachowania, czego Ci oczywiście nie życzę
Rust is lighter than carbon fiber
- Micjusz
- I LOVE GERMAN CARS
- Kontakt:
Jest mega
Było:
Golf II Fire&Ice 1991, MK3 1.8AAM - 1993, MK2 1.3NZ - 1991, BMW E34 2.8 - 1992
Jest:
Bora - 1999, ETZ 150 - 1991, Komar 2352 - 1979
Golf II Fire&Ice 1991, MK3 1.8AAM - 1993, MK2 1.3NZ - 1991, BMW E34 2.8 - 1992
Jest:
Bora - 1999, ETZ 150 - 1991, Komar 2352 - 1979
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
leee ja sie prezes jaram!:p powpzisz mnie troche bez dachu hehe?:p wieluniu mam kumpla co ma zielona na 17polerowanych.
"Lubię dobre towarzystwo- dlatego tyle piję sam "
"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
Dobra sztuka I ten środek, miodnie
Mimo, że teraz masz audi to i tak będę kojarzył Cię z Hawaiiem
Mimo, że teraz masz audi to i tak będę kojarzył Cię z Hawaiiem
Bardzo fajna sztuka. Tapicera na plus, bo nie tradycyjna czarna. Dach w zajebistym kolorze. No i mega rarytasy (czytaj w *#cenzura#* drogie ) lusterka.
Powodzenia w modach panie.
Powodzenia w modach panie.
http://www.cultstyle.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Frykas
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Ładna czekam na rozwój wydarzeń
Mój Borowik
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2052734#2052734
[img]http://i131.photobucket.com/albums/p282/ruckus-kamil/PODPISGOLF.jpg[/img]
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2052734#2052734
[img]http://i131.photobucket.com/albums/p282/ruckus-kamil/PODPISGOLF.jpg[/img]
- GarageBoy
- Forum Master
- Kontakt:
Pogratulować nowego nabytku
Ciekaw jestem jak to auto będzie wyglądać na 18"
Ciekaw jestem jak to auto będzie wyglądać na 18"
- mateuszz117
- Ma gadane
elegancka.widze kolejna osoba przesiada sie z vw na audi jak i jak:) brawo powodzenia w planach
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images47.fotosik.pl/1121/c036a407cce00bf9.png[/IMG][/URL]
Widziałem dotykałem ,na żywo robi jeszcze wieksze wrażenie.No i V6
Czekam Piotrek na ciekawe pomysły z Twojej strony,a wiem że cos ciekwego wymyślisz.
Czekam Piotrek na ciekawe pomysły z Twojej strony,a wiem że cos ciekwego wymyślisz.