zapytanie o filtr kabinowy
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Michał_1977 dzięki za linka, ale tak się składa, że nie mam uprawnień do przeglądania tego działu.. Heh, jeszcze nie wiem jak to zrobić, aby mieć dostęp
Napisać 100 postów.
Tego półokrągłego już raczej się nie dostanie, zamiennik filtrona ma oznaczenie K1059.
Tego półokrągłego już raczej się nie dostanie, zamiennik filtrona ma oznaczenie K1059.
- ralphkoza
- MAFIA PINGWINOWA
a ja mam takie pytanie z jakiego VAG a by można było najprościek przerobić podstawke z filtra kabinowego (np golf 3 passat b3)
RED VW TRAKTOR
Nie pomoże KONI kupa jak kierowca
Im Wolniej Jedziesz Tym Dłużej Cie Widzą !!!
Ps.sorki za błędy nigdy nie byłem dobry z j.polskiego
mam taką samą podstawkę. Znalazłem na szrocie, za tą podstawkę i pare innych plastików zapłaciłem 20 zł Problem jest z kupnem filtra, pytałem w 7 sklepach i nigdzie nie mogę dostać.
- ralphkoza
- MAFIA PINGWINOWA
Re: zapytanie o filtr kabinowy
a co pasuje bez przerubek ??zalek017 pisze:a nie taniej i lepiej z audi 80?
RED VW TRAKTOR
Nie pomoże KONI kupa jak kierowca
Im Wolniej Jedziesz Tym Dłużej Cie Widzą !!!
Ps.sorki za błędy nigdy nie byłem dobry z j.polskiego
Podstawka w golfie 2 jetta a2 i seacie toledo 1 jest taka sama. Wkład z początków produkcji był półokrągły pod koniec produkcji był płaski (wiem bo taki mam a miałem też półokrągły) płaski i półokrągły pasuje w podstawkę bez przeróbek. Z tego co widziałem dużo ludzi montuje podstawkę filtra kabinowego od fiata punto ponoć pasuje bez przeróbek lecz jest trochę dłuższy ale bez problemu się mieści.
Mój Crayzolowy golf GT viewtopic.php?f=87&t=454903
MOJE AUKCJE !! http://allegro.pl/listing/user/listing. ... id=5370146
Mnóstwo części do mk2, mk3 seat ibiza cordoba, toledo, polo, passat b3 coś potrzebujesz? zapytaj na PW
ABF - Ale Będzie Frajda
Nie trąb bo jadę na glebie ! Zaraz podłogę sobie rozj**ię
MOJE AUKCJE !! http://allegro.pl/listing/user/listing. ... id=5370146
Mnóstwo części do mk2, mk3 seat ibiza cordoba, toledo, polo, passat b3 coś potrzebujesz? zapytaj na PW
ABF - Ale Będzie Frajda
Nie trąb bo jadę na glebie ! Zaraz podłogę sobie rozj**ię
ralphkoza, z audi pasuje normalnie zakładasz i już a wkład kupiłem w pierwszym lepszym sklepie...
- marcinek84
- Forum Master
- Kontakt:
zalek017, masz może foto jak to wygląda?
tomek860, ja tam nie miałem problemu z kupnem filtra w sklepie motoryzacyjnym, ostatecznie kupiłem na Allegro dużo tańsze bez plastikowego zatrzasku ale się trzymają, niestety cenowo kosztuje więcej niż do mkIII jeśli chcemy kupić w normalnym sklepie.
tomek860, ja tam nie miałem problemu z kupnem filtra w sklepie motoryzacyjnym, ostatecznie kupiłem na Allegro dużo tańsze bez plastikowego zatrzasku ale się trzymają, niestety cenowo kosztuje więcej niż do mkIII jeśli chcemy kupić w normalnym sklepie.
Pierwsza PNka na BLOSie?
mój golfik viewtopic.php?f=87&t=278186" onclick="window.open(this.href);return false;
galeria fotosika http://marcinek0584.fotosik.pl/albumy/559660.html" onclick="window.open(this.href);return false;
mój golfik viewtopic.php?f=87&t=278186" onclick="window.open(this.href);return false;
galeria fotosika http://marcinek0584.fotosik.pl/albumy/559660.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Ma gadane
ja mam oryginalną, zamontowaną seryjnie podstawkę filtra i zwykły filtr kwadratowy, prostokątny o grubości około 3cm w tym.
nie wiem od jakiego auta sam filtr ale pasuje idealnie w tą wnęke. jak kupiłem to już tak było i nie ruszałem bo ładnie siedzi i jest jeszcze czysty.
wiec na pewno idzie dopasować prostokątny filtr.
nie wiem od jakiego auta sam filtr ale pasuje idealnie w tą wnęke. jak kupiłem to już tak było i nie ruszałem bo ładnie siedzi i jest jeszcze czysty.
wiec na pewno idzie dopasować prostokątny filtr.