temperature to sprawdz vagiem bo zegary nie pokazują dokładnie -przykład mój miałem podwyższone spalanie pojechałem na vag i był bład czujnika temperatury a temperatura na vagu 85.5'C(wykres wariował-sinusojda) a zegary pokazywały równe 90'C bo skasowaniu spalanie jakby spadło o 0.5l natomiast po przeczytaniu widze że chyba ten termostat albo czujnik do wymianyLuqass pisze:Tak jest 90 ale sprawdzone jedynie na zegarachRossi_PL pisze:A jak wyglada u Ciebie temperatura wody ? Jest 90* ?

[ Dodano: 15 Cze 2010 22:19 ]
u mnie ma sie rozumiec nie u CiebieLuqass,

wtryski jak nie dymi za duzo na czarno ,też mało prawdopodobne ...Posprawdzaj podstawowe parametry silnika vagiem ,a nie chcesz zacząć  od pompy i wtrysków ,czyli od  końca ...
  wtryski jak nie dymi za duzo na czarno ,też mało prawdopodobne ...Posprawdzaj podstawowe parametry silnika vagiem ,a nie chcesz zacząć  od pompy i wtrysków ,czyli od  końca ... albo ci się biegi pomyliły ,albo ci się sprzegło ślizga ....bo normalnie to nie jest możliwe ...
 albo ci się biegi pomyliły ,albo ci się sprzegło ślizga ....bo normalnie to nie jest możliwe ...