Jaki amortyzator wybrać pod springi eibach pro kit ?? do mk4
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Tak jak w temacie jakie amortyzatory wybrać ( przód , tył ) pod eibach pro kit -30 do mk4 .
Piszcie jakie i jak to cenowo to wygląda
Piszcie jakie i jak to cenowo to wygląda
- szakulvip
- Gadatliwa bestia
- Auto: Audi a4 b8
- Kontakt:
tylko i wyłącznie o skróconym skoku, polecam MTS od kolegi Mapeta, koszt kpl. ok.500zł
MTS to troche słabe i mało żywotne .
Chodziło mi coś bardziej o amorki typu koni , bilstein , kayaba . Tylko jakie modele w rozsądnej cenie
Chodziło mi coś bardziej o amorki typu koni , bilstein , kayaba . Tylko jakie modele w rozsądnej cenie
MTS w zupełności wystarczy
[url=http://www.ratlook.pl][img]http://images31.fotosik.pl/364/d5ade2bfa65858dd.gif[/img][/url]
- szakulvip
- Gadatliwa bestia
- Auto: Audi a4 b8
- Kontakt:
to na drugi raz precyzuj lepiej teamt i nie badz taki wybredny. Dużo osób lata na mts+eibach i sobie chwalą.janda777 pisze:Chodziło mi coś bardziej o amorki typu koni , bilstein , kayaba . Tylko jakie modele w rozsądnej cenie
no to bilstein najlepszy bedzie bo oni maja z eibachem kooperacje
ok 2 tys zl
ok 2 tys zl
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Chyba sie przekonam na ten MTS . spróbować zawsze można . Cenowo Mts to tani jest
A co sądzicie o amorkach kayaba gazowe tylko to sie są ze skróconym skokiem zdało by to egzamin ?
MAPET, A ty co byś mi doradził oprócz MTSa bo poczytałem i wątpliwość mnie wzieła bo opinie takie : chałasują , przeciekają itp i dużo osób na gwarancji odsyła wiec tak sobie do nich przekonany jestem ..
Narazie tylko amorki na tył mi potrzebne i najleiej tak do 300 zł może być z lekkim hakiem . Co byście polecili ?
MAPET, A ty co byś mi doradził oprócz MTSa bo poczytałem i wątpliwość mnie wzieła bo opinie takie : chałasują , przeciekają itp i dużo osób na gwarancji odsyła wiec tak sobie do nich przekonany jestem ..
Narazie tylko amorki na tył mi potrzebne i najleiej tak do 300 zł może być z lekkim hakiem . Co byście polecili ?
sluchaj to co ludzie pisza w wiekszosci przesiej przez duze sito.... co z tego ze czasem cos zahalasuje i wycieknie? przeciez to losowe przypadki a jest to zawieszenie i 1 dziura niewlasciwa wystarczy zeby wylal amor
a czemu ludzie pisza o mts i ta ze cos cieknie czy cos? bo je kupuja!!!! masowo!!! nie kupuja KW weitec koni bilstein - te kupuja jednostki! i jak takich amorkow sprzeda sie w roku kilkanascie a mts np kilkaset to co sie dziwisz ze pozniej takie wpisy
np
gwintów hra za 5-8 tys sprzedalem a ja wiem przec 2 lata ze 4
z czego 1 trafil 2 razy na reklamacje! co nam daje 25% reklamacji
gwintów mts sprzedalem setki z czego na reklamacje trafilo np ok 20 to nam daje kilka % ? w sumie ze sprzedanych produktów mts reklamacje stanowia ok 1% !
a ze kupuja je setki ludzi i czesto forumowicze to pozniej sie czyta ze mts czy ta to slabe...
wiadomo ze to nie ta polka co KW koni itp ale trzeba pomyslec czasem
produkt tani - sa przypadki losowe jednak jest gwarancja 2 lata w 95% uznawana itd
a czemu ludzie pisza o mts i ta ze cos cieknie czy cos? bo je kupuja!!!! masowo!!! nie kupuja KW weitec koni bilstein - te kupuja jednostki! i jak takich amorkow sprzeda sie w roku kilkanascie a mts np kilkaset to co sie dziwisz ze pozniej takie wpisy
np
gwintów hra za 5-8 tys sprzedalem a ja wiem przec 2 lata ze 4
z czego 1 trafil 2 razy na reklamacje! co nam daje 25% reklamacji
gwintów mts sprzedalem setki z czego na reklamacje trafilo np ok 20 to nam daje kilka % ? w sumie ze sprzedanych produktów mts reklamacje stanowia ok 1% !
a ze kupuja je setki ludzi i czesto forumowicze to pozniej sie czyta ze mts czy ta to slabe...
wiadomo ze to nie ta polka co KW koni itp ale trzeba pomyslec czasem
produkt tani - sa przypadki losowe jednak jest gwarancja 2 lata w 95% uznawana itd
Mam taki sam dylemat, na oku koni street. Tylko cena 1200zl za komplet. MTS gdyby kosztowały 700-800zl to od razu bym kupił 500zl za komplet za tanio mi się wydaje, hehe.
Co jeszcze innego polecacie do eibach pro kit tak pod 1000zl ?
Co jeszcze innego polecacie do eibach pro kit tak pod 1000zl ?
przeciez ja ci moge mts za 800zl sprzedac nie ma problemu...
Żarty oczywiście... przeglądne jeszcze raz długi temat o mts i pomyśle nad nimi.
jak masz w dobrej cenie i stac na koni bierz koni przeciez to sie rozbija ile chcesz wydac
Duża różnica w cenie między koni a mts, za zaoszczędzone 700zl mogę kupić komplet rozpórek i wymienić wszystkie gumy w zawieszeniu na nowe...