Prawe tylne koło wystaje bardziej
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Odp: Prawe tylne koło wystaje bardziej
BTW, jak zamierzasz ustawić zbieżność mając założony dystans tylko na prawym tylnym kole? Chyba odkryłem tajemnice mk4, które zostawiają za sobą 3 ślady.
Najlepszy układ to...Żona w domu, a kochanka w garażu..
(tylko dlaczego obie są tak drogie w utrzymaniu?)
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
Tak sobie czytam i oczom nie wierzę....
Krzywe auta z fabryki dawno się tak nie uśmiałem
Krzywe auta z fabryki dawno się tak nie uśmiałem
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Za chwilę Ci odpiszą, że się nie znasz, bo nie jeździsz mk4...Michał_1977 pisze:Krzywe auta z fabryki dawno się tak nie uśmiałem
I jeszcze ktoś pochwalę za to dał.Shmatan pisze:I jak zwykle najwięcej do gadania mają Ci co nie jeżdżą mk4
Zapraszam każdego chętnego z golfem IV do mnie, udowodnie że jest różnica między prawym i lewym kołem. Widać to, jak kolega wcześniej wspomniał, dopiero przy mocnej glebie i szeroko wystawionych kapciach.
Ostatnio zmieniony sob mar 02, 2013 18:54 przez lukasz.gtd, łącznie zmieniany 2 razy.
Najlepszy układ to...Żona w domu, a kochanka w garażu..
- Michał_1977
- _
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
- Kontakt:
Jeżdżę.Siostra ma mk4lukasz.gtd pisze:Za chwilę Ci odpiszą, że się nie znasz, bo nie jeździsz mk4
-
- Forum Master
No i pod Tym się podpisuje. Ja mam golfa siedzi nisko, szerokie kapcie, kolega Shmatan ma tak samo auto ustawione. Autorowi tematu i jego koledze też jedno koło wystaje. To są fakty. Autor zadał pytanie czy my też tam mamy odpowiedz dostał że TAK. A ze każdy nie może tego przeżyć... cóż będzie zmusił żyć ze świadomością że tak jest w MK IV.Shmatan pisze:Zresztą - nie mój interes żeby tutaj nawracać ludzi na forum. Jak powsadzacie wystające koła i skręcicie troche zawias to sami się przekonacie i wtedy będzie płacz jakie to dystanse wybrać żeby ty wyrównać
- Michał_1977
- _
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
- Kontakt:
No i co ja Wam na to poradzę,że macie pogięte belki
Osobiście,to mi to lotto...piotrek233 pisze: A ze każdy nie może tego przeżyć... cóż będzie zmusił żyć ze świadomością że tak jest w MK IV.
- forevwers
- Użytkownik
- Kontakt:
no ciekawe bo u mnie na 19 i schowanej oponie w nadkole oba kola wystaja jednakowo. Hmm musze w poniedzialek belke "naprostowac zeby jedno kolo bardziej wystawalo bo cos jest nie tak
- areczek0000000
- Gadatliwa bestia
Bardzo ciekawa sprawa w MK4 fabrycznie wystaje koło??? To mam problem,bo w moim MK4 nie wystaje
Miarą inteligencji człowieka jest odpowiednie rozumowanie
https://auto-doctorek.jimdo.com/
https://auto-doctorek.jimdo.com/
- Michał_1977
- _
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
- Kontakt:
Autor tematu ciekawie podszedł do sprawy-porozdawał pochwałki tym co maja tak samo zyeb***e jak on i zadowolony z życia chyba już tutaj nawet nie zagląda
Chciałbym widzieć miny tych co tak "dobrze" mają,gdyby przyjechali do mnie do warsztatu,wjechali na kanał,a ja wszedł bym do kanału z taśmą i pomierzył zawieszenie wzdłuż,w poprzek i po przekątnych chyba kopary by komuś poopadały
Ludzie w takie bzdety,to nawet moja 5-cio letnia córka już nie wierzy
Temat zamykam,bo zaczyna się spam szerzyć.Gdy ktoś będzie miał coś konkretnego do wniesienia,to proszę pisać pw.
Chciałbym widzieć miny tych co tak "dobrze" mają,gdyby przyjechali do mnie do warsztatu,wjechali na kanał,a ja wszedł bym do kanału z taśmą i pomierzył zawieszenie wzdłuż,w poprzek i po przekątnych chyba kopary by komuś poopadały
Ludzie w takie bzdety,to nawet moja 5-cio letnia córka już nie wierzy
Temat zamykam,bo zaczyna się spam szerzyć.Gdy ktoś będzie miał coś konkretnego do wniesienia,to proszę pisać pw.