Wolny przewód.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Wolny przewód.
Witam.
Miesiąc temu kupiłem golfa III 1,9TDI 90KM. Prubuję się dowiedzieć ( lecz na razie mi się to nie udało ) do czego jest przewód który wychodzi z wiązki koło chłodnicy olejowej. Z tej wiązki wychodzą dwa przewody jeden na czujnik oleju a drugi kabelek jest wolny. Do okoła nie widzę nic gdzie by można było podłączyć ten kabelek, więc chciałbym prosić kolegów o pomoc w zlokalizowaniu do czego jest ten kabelek. Ten kabelek zaizolowałem, jest z lewej strony kabelka czujnika oleju.
Miesiąc temu kupiłem golfa III 1,9TDI 90KM. Prubuję się dowiedzieć ( lecz na razie mi się to nie udało ) do czego jest przewód który wychodzi z wiązki koło chłodnicy olejowej. Z tej wiązki wychodzą dwa przewody jeden na czujnik oleju a drugi kabelek jest wolny. Do okoła nie widzę nic gdzie by można było podłączyć ten kabelek, więc chciałbym prosić kolegów o pomoc w zlokalizowaniu do czego jest ten kabelek. Ten kabelek zaizolowałem, jest z lewej strony kabelka czujnika oleju.
Wolny przewód.
do czujnika temperatury oleju do MFA
Swap instalacji z grupy VAG .
Posiadam schematy elektryczne 1.8 T AUM,AUQ,AGU,APP,BAM,AWT
1.9 TDI ASV,AHF,ALH,AWX,ATD
Posiadam przerobione instalacje od 1,8T AGU,AUM do MK2,MK3
Posiadam na sprzedaż kompletna instalacje do R32
Posiadam schematy elektryczne 1.8 T AUM,AUQ,AGU,APP,BAM,AWT
1.9 TDI ASV,AHF,ALH,AWX,ATD
Posiadam przerobione instalacje od 1,8T AGU,AUM do MK2,MK3
Posiadam na sprzedaż kompletna instalacje do R32
Re: Wolny przewód.
MFA z tego co wiem to jest tzw. komputer pokładowy, a tego akurat nie mam w tym samochodzie. Zastanawiam się tylko skąd ten kabelek się wzioł skoro nie mam MFA.
Wolny przewód.
Z tego co zrozumiałem, to nie ważne, czy samochód miał MFA czy nie, przewód poprostu był.
- Mavrick
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Wolny przewód.
Dokladnie:)rawka1 pisze:Z tego co zrozumiałem, to nie ważne, czy samochód miał MFA czy nie, przewód poprostu był.