Opony i felgi do Golfa MK IV, Bory
- orzech17111
- Forum Master
- Kontakt:
no teraz mam 17x7,5" et 32 ... i mysle czy nie lepiej zostawic te felgi i dac dystek 20 ?
gwint nad bieznikiem będzie musiał być - 5-10mm dystansu potrzebne.orzech17111 pisze:Panowie na feldze 18 " 8" i et 38 felga jak w 25th mk4. oponka 225/40 jest szansa ze bedize ocierac o gwint ?
duzo "mniejsza " bedzie opona niz w 205/45 ? bo zadnego kalkulatora nie moge znalesc.
Kalkulator? masz w windowsie ;] 225*0.4=90, 205*0.45=92.25, czyli 2.25mm różnicy na profilu, 4.5mm na całym kole
Dystans 20mm Ci się ani z przodu ani z tyłu nie zmieści na 225/45 (bo nie napisałes jakie opony)orzech17111 pisze:no teraz mam 17x7,5" et 32 ... i mysle czy nie lepiej zostawic te felgi i dac dystek 20 ?
- orzech17111
- Forum Master
- Kontakt:
205/45.Shmatan pisze:Dystans 20mm Ci się ani z przodu ani z tyłu nie zmieści na 225/45 (bo nie napisałes jakie opony)
Ciezko znalesc ładna 18"stke :/ na forum ogloszenie ze kupie wisi chyba z miesiac:P i 1 osoba napisala..e hh
Re: Opony i felgi do Golfa MK IV, Bory
Witam mam pytanko zastanawiam się nad zakupem Felg Dare LM 18x8j i 18x9j . Felgi z polerowanym rantem zastanawiam się tylko nad kolorem wnętrza tych felg srebrny czy może czarny . Felgi do zielonego VW ???? Propozycje , opinie bardzo mile widziane
- orzech17111
- Forum Master
- Kontakt:
Witam zastanawiam się nad kupnem alusów do Mojego golfa raczej to będą 16, bo 17 droższe i mam standardowe zawieszenie ( o gwincie nie myślę ). W jakiej cenie mogę kupić komplet 16-ek oryginalnych razem z oponami powiedzmy na sezon może dwa Interesuje Mnie także czym się kierować kupując aluminiowe obręcze ?
16 cali nikomu dupy nie urwie już nawet te
17 cośtam lepiej bedzie
a to 16
a to 19
17 cośtam lepiej bedzie
a to 16
a to 19
VR6-->drze się nie do wytrzymania, w ogóle nie jedzie, trzepie, a jeźdzę jak *#cenzura#*, cała wypłata na benę w jedną noc
Fastener, ori nie ori pupa tam
ja miałem niepolecane felgi FMG 17cali z oponami 225/45 r17 i jakby ktoś chciał mi je sprzedać spowrotem na zimę bym je zabrał i każdemu polecam
a najważniejsze to ze wzór Sline z widocznymi śrubami poprostu bajka moim zdaniem
a co do cen to chyba allegro najlepsze ewentualnie tablica.pl + szukanie felg z twojego województwa
ja miałem niepolecane felgi FMG 17cali z oponami 225/45 r17 i jakby ktoś chciał mi je sprzedać spowrotem na zimę bym je zabrał i każdemu polecam
a najważniejsze to ze wzór Sline z widocznymi śrubami poprostu bajka moim zdaniem
a co do cen to chyba allegro najlepsze ewentualnie tablica.pl + szukanie felg z twojego województwa
VR6-->drze się nie do wytrzymania, w ogóle nie jedzie, trzepie, a jeźdzę jak *#cenzura#*, cała wypłata na benę w jedną noc
Fastener, ja znalazłem fajne 8jx17, nie oryginalne ale podobne do S-line z oponkami na sezon za 700 zeta. Tylko jedna felga skaleczona, ale to nic takiego. Z odległości 1 metra nie widać.. Polecam śledzić tablica.pl w Twoich okolicach, często zdarzają się fajne okazje. POzdrawiam
właśnie w takim przedziale cenowym szukam - Pawelek19
A orientacyjnie ile kosztuje sprawdzenie 4 felg czy nie są krzywe ?
A orientacyjnie ile kosztuje sprawdzenie 4 felg czy nie są krzywe ?
Fastener, niekiedy i darmo jak podjedziesz do wuklanizatora max 20zł
Fastener, No to przeglądaj codziennie tablica.pl jak ja. Na bank coś wyrwiesz, tym bardziej, że jeszcze jest zima Upolowałem nawet felgi na wzór porsche 911 17 cali, ale po godzinie od dodania ogłoszenia już ich nie było
- orzech17111
- Forum Master
- Kontakt:
ja ciagle szukam 18 " i tez ciezko..
Pany jakie minimum et Musi byc przy 8" albo 8,5" zeby nic nie tarło ? 15 da rade? xD czy bez opcji podjazdu:D
i jaka opone byscie bezpiecznie zakladali ?
Pany jakie minimum et Musi byc przy 8" albo 8,5" zeby nic nie tarło ? 15 da rade? xD czy bez opcji podjazdu:D
i jaka opone byscie bezpiecznie zakladali ?