[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes BBS, RECARO
Moderator: G0 Karcio
ty to sie gleba zajmij.
Pewnie chodzi o to ze srodek jest czarny, a obwodka chrom.
A co do audi to nawet twoje dziecko wysiadac nie chcialo tak na marginesie
Pewnie chodzi o to ze srodek jest czarny, a obwodka chrom.
A co do audi to nawet twoje dziecko wysiadac nie chcialo tak na marginesie
Dokladnie truckmanie! Nie chciał wysiadać. On kocha vagi
Czarny srodek z obwódką chrom to chyba lipa...
Misikieusz patentu na ksenon nie znaju. Patent miał być na wykorzystanie wlewu od tt
Czarny srodek z obwódką chrom to chyba lipa...
Misikieusz patentu na ksenon nie znaju. Patent miał być na wykorzystanie wlewu od tt
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
steniu4, a miałem nadzieję, że coś superfajnego;)
Mi osobiscie widzi sie tu ORI xenon bez czarnych ramek
Moja strzała http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=476631" onclick="window.open(this.href);return false;
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie
Moze lepiej by to wygladalo jakbys siknal ramke xenonu w mat a nie w polysk bo widze ze za duzo sie tam odbija i tym samym efekt ginie. Ja juz sie nie moge tez doczekac az moj xenon zaloze na auto
sagano88 piękny golf !! super mody i wszystkie ze smakiem, oby tak dalej nic tylko allachy walić przed nim
Moja Red Corrida
Było:
Opel Astra II Sportive 2.0 16V 136km 1998r.
Skoda Fabia I Classic 1.4 8V 68km 2001r.
Jest:
Skoda Fabia IIfl Ambition 1.4 16V 86km 2012r.
FabiaClub.pl
Było:
Opel Astra II Sportive 2.0 16V 136km 1998r.
Skoda Fabia I Classic 1.4 8V 68km 2001r.
Jest:
Skoda Fabia IIfl Ambition 1.4 16V 86km 2012r.
FabiaClub.pl
- czester1251
- Mały gagatek
Re: [MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes BBS, RE
Wow!!! to słowo oddaje wszystko..
Mój golf: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=477023" onclick="window.open(this.href);return false;
- daniocrack
- Forum Master
- Kontakt:
daniocrack, naciagi to nic w stosunku do tego co bedzie i jest
- daniocrack
- Forum Master
- Kontakt:
dawac jakies spyfoto ciekawi mnie tez ten przod jak wszedltruckman pisze:daniocrack, naciagi to nic w stosunku do tego co bedzie i jest
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
daniocrack, narazie musze Cie rozczarowac bo jeszcze nie mam zlozonego kompletu, ale w koncu dzieki sztkosiowi i kariemu komplet wkleslych rotorow wyladowal tam gdzie trzeba i wierci sie pod 5x100
Ale, zeby nie bylo tak kolorowo w tym czasie chcialem przymierzyc jak beda wygladaly naciagi 215/35/18 na 10J i niestety poki co wizyty u 2 ogarnietych w temacie wulkanizatorow skonczly sie niepowodzeniem Ale jutro walczymy dalej i musza sie poddac biorac pod uwage to, ze juz u Bako i mlodegoBZG siedza
Jakis czas temu zmienilem tez "czarno-biala" navi MCD na "kolorowa" navi MFD ver.D, do ktorej kompletuje wlasnie gadzety potrzebne do odbioru dvb-t i odtwarzania wszelkiej masci plikow z karty czy USB.
W zanadrzu lezy i czeka jeszcze pare innych rzeczy, ale nie zawracam sobie nimi glowy, poki przynajmniej nie wskocza opony. Reszta bedzie juz z gorki
Ale, zeby nie bylo tak kolorowo w tym czasie chcialem przymierzyc jak beda wygladaly naciagi 215/35/18 na 10J i niestety poki co wizyty u 2 ogarnietych w temacie wulkanizatorow skonczly sie niepowodzeniem Ale jutro walczymy dalej i musza sie poddac biorac pod uwage to, ze juz u Bako i mlodegoBZG siedza
Jakis czas temu zmienilem tez "czarno-biala" navi MCD na "kolorowa" navi MFD ver.D, do ktorej kompletuje wlasnie gadzety potrzebne do odbioru dvb-t i odtwarzania wszelkiej masci plikow z karty czy USB.
W zanadrzu lezy i czeka jeszcze pare innych rzeczy, ale nie zawracam sobie nimi glowy, poki przynajmniej nie wskocza opony. Reszta bedzie juz z gorki
masz na mysli te elementy ktore leza od 3 latW zanadrzu lezy i czeka jeszcze pare innych rzeczy, ale nie zawracam sobie nimi glowy, poki przynajmniej nie wskocza opony. Reszta bedzie juz z gorki
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Tez...truckman pisze:masz na mysli te elementy ktore leza od 3 latW zanadrzu lezy i czeka jeszcze pare innych rzeczy, ale nie zawracam sobie nimi glowy, poki przynajmniej nie wskocza opony. Reszta bedzie juz z gorki
EDIT:
Wlasnie przed chwila sprawdzone i moj Hankook na 9,5 wchodzi jak po masle bez strzalu U mnie otarla sie o wlos, dlatego z tydzien poleza sobie na 9,5 u wajsika i powinno dac rade. Caly problem w tym, ze na moich bebnach nie maja o co sie zaprzec, czyli na moje potrzebne jest poprostu konkretne j_e_b_n_i_e_c_i_e
Tak to wyglada w przyszlej feldze wajsika do A4
To naciąg będzie konkretny
Moja strzała http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=476631" onclick="window.open(this.href);return false;