tak ze pochwale sie za 2 dni
  tak ze pochwale sie za 2 dni[mk4] Dokładka przód od V6?
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- orzech17111
- Forum Master 
- Kontakt:
[mk4] Dokładka przód od V6?
ja odbieram autko od lakiernika w poniedzialek... mysle ze on sie upora z tym:D a jak nie to mowie... naciagam na max  + wkrety na koncach i musi pasowac!:D  tak ze pochwale sie za 2 dni

tak ze pochwale sie za 2 dni[mk4] Dokładka przód od V6?
ja w poniedziałek sie wezme za patent z wkrętami bo podpiłowałem zderzak ale za duzo sie nie zmieniło jakieś piFko do garazu i będe działał  

Gdzie kończy sie odwaga... zaczyna sie Brawura :D
						- orzech17111
- Forum Master 
- Kontakt:
no dokladniebolooo pisze: piFko do garazu i będe działał
 mysle ze z wkretami zda egzamin..po jakims czasie poprostu je wykrecic zobaczyc czy sie "magicznie naciagnela" albo poprostu ułozyła
 mysle ze z wkretami zda egzamin..po jakims czasie poprostu je wykrecic zobaczyc czy sie "magicznie naciagnela" albo poprostu ułozyła  ) ktos pisał wczesniej ze kilka razy zachaczyl w kraweznik itp i  po kilku "wypieciach i wpieciach " sama sie ułozyła:d
) ktos pisał wczesniej ze kilka razy zachaczyl w kraweznik itp i  po kilku "wypieciach i wpieciach " sama sie ułozyła:d[mk4] Dokładka przód od V6?
nom tez mi sie tak wydaje ze wkrety + gorące lato rozciagną ten Plastik , w sumie to zderzak stary nie jedno widział a dokładka nowa wiec jeszcze nie miała kntaktu  z polskimi cudami na drodze    pozatym latem  przy glebie jak będą wkrety to jej nie zgubie
  pozatym latem  przy glebie jak będą wkrety to jej nie zgubie  

bolooo, a zderzak ori?

VR6-->drze się nie do wytrzymania, w ogóle nie jedzie, trzepie, a jeźdzę jak *#cenzura#*, cała wypłata na benę w jedną noc
						- orzech17111
- Forum Master 
- Kontakt:
dokladniebolooo pisze: w sumie to zderzak stary nie jedno widział a dokładka nowa wiec jeszcze nie miała kntaktu z polskimi cudami na drodze pozatym latem przy glebie jak będą wkrety to jej nie zgubie
 moj juz przeszedl od momentu kiedy odebralem go z servisu (10 mc-cy) ocierke po szerokosci prawie calej i 1 na rogu ( nie wiadomo kto oczywiscie
 moj juz przeszedl od momentu kiedy odebralem go z servisu (10 mc-cy) ocierke po szerokosci prawie calej i 1 na rogu ( nie wiadomo kto oczywiscie  ) tak ze tez sie wydluzyl
 ) tak ze tez sie wydluzyl 
M@XIMUS  Oczywiscie ze zderzak Ori  chyba nie robi różnicy ze ze spryskami ?
  chyba nie robi różnicy ze ze spryskami ?

chyba nie robi różnicy ze ze spryskami ?
  chyba nie robi różnicy ze ze spryskami ?Gdzie kończy sie odwaga... zaczyna sie Brawura :D
Wypięcie się dokładki zauważysz odrazu, a tak to Ci wyrwie zderzak ze ślizgów zamiast żeby sama dokładka odpadła... Wkręty są moim zdaniem kiepskim pomysłembolooo pisze:pozatym latem przy glebie jak będą wkrety to jej nie zgubie
no to jak juz skrece wkrętami to potraktuje dokładke Opalarką i zobacze czy sie rozciągnie jesli tak to wkrety wylecą 

- orzech17111
- Forum Master 
- Kontakt:
ja mysle wlasnie tak jak bolooo, przez 2-3 dni polatac na spokojnie pozniej wkrety wyjac moze sie naciagnieShmatan pisze: Wypięcie się dokładki zauważysz odrazu, a tak to Ci wyrwie zderzak ze ślizgów zamiast żeby sama dokładka odpadła... Wkręty są moim zdaniem kiepskim pomysłem
 jutro odbieram od lakiernika autko zobacze czy on sobie poradzil z tym problemem. lookne czy dawal wkrety czy nie , jak nie dawal to zapytam czy odrazu pasowala czy brakowalo
 jutro odbieram od lakiernika autko zobacze czy on sobie poradzil z tym problemem. lookne czy dawal wkrety czy nie , jak nie dawal to zapytam czy odrazu pasowala czy brakowalo 
- VWaldini81
- LDZ 
Ja już jestem po wymianie dokładki V6 z zamiennika. Zacznę od tego że stara ori dokładce brakowało po 2-3mm z każdej strony i dokupi nie zmieniałem na V6 to nie widziałem że jej brakuje. Zamiennik nie chciał wejść do samego końca w zderzak, wiec wziąłem szlifiereczkę i poprawiłem całą fale zębów by głębiej weszła w zderzak. Pomogło na tyle że pasuje tak samo jak ori zwyklak(w wakacje będę robił kilka rzeczy z przodu to poprawię tak by było równo). Cała operacja zmiany dokładki zajęła mi z 20 min.  Widok auta z przodu, bezcenny 

- orzech17111
- Forum Master 
- Kontakt:
Pany powiem wam ze u mnie  tak naprawde jak by sie spojrzec uparcie to moze po 1mm brakuje... ale to trzeba dosłownie palcem jechac po "rancie"  a tak to lezy Git..  nie dawalem zadnych wkretów itp.  moze mam jakis zderzak z zamiennika za krotki
  nie dawalem zadnych wkretów itp.  moze mam jakis zderzak z zamiennika za krotki   

poszukuje dokładek zderz  z V6  bądz z innej fajnej wersji  . Najchętniej przód  i tył  w dobrych pieniądzach . Nie podróba  bo  ponoć na montażu wszystko wychodzi  , tam za dużo  tu brakuje  itd . Pzdr

- orzech17111
- Forum Master 
- Kontakt:
nie ma co kupowac dokladek w Getem.pl (jezeli chjodzi o tył) w getem + przesylka 311 zł. servis 315;p .